Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=1373

Latvijas motokrosa izcilnieku sumināšana!

2010.11.23 13:56

Uzmanību visi moto sportisti un motokrosa līdzjutēji! 27.novembrī nepilnas stundas attālumā no Rīgas - Vecumnieku kultūras namā (Vecumnieku novads) notiks Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) 2010.gada motokrosa sezonas gada apbalvošanas pasākums.

2010.gada interesantiem notikumiem un pārsteigumiem piepildītā motokrosa sezona aizvadīta, emocijas norimušas, secinājumi par aizgājušo sezonu pārcilāti, plāni jaunajai sezonai jau sākti kaldināt, bet pirms tam - laiks patīkamākajai daļai – 2010.gada Latvijas Čempionu motokrosā sumināšanai.

Laureātu apbalvošanas ceremonijā tiks godināti Latvijas čempionāta visu titulu ieguvēji 2010.gada Latvijas motosporta federācijas organizētajās sacensībās.   

Īpašu atzinību ceremonijas laikā tiks izteikta Nāciju komandām, kur Latvijas izlases šogad uzrādīja atzīstamus rezultātus, viņu menedžeriem, Latvijas Čempionāta organizatoriem, kā arī citu Latvijas motokrosa seriālu (Latvijas Čempionāta Apvidus motokrosā, Superkauss, Retro motokross, m-trases) organizatoriem, kas visas sezonas garumā strādājuši pie Latvijas motokrosa attīstības veidošanas.

Tāpat tiks sumināts un paldies teikts Pasaules Čempionāta MX1, MX2 organizatoram, Pasaules Čempionāta b/v un Eiropas Čempionāta kvadriem organizatoram Salvim Freimanim, ar kura gādību šogad arī tika panākta vēsturiska vienošanās saistībā ar 2014.gadu, kad Ķegumā tiks rīkotas motokrosa Olimpiskās spēles – Pasaules Nāciju kauss motokrosā. Tas Latvijas motokrosa dzīvē ir grandiozs notikums, kā arī vienreizēja iespēja Latvijas motokrosam un tā attīstībai.

Pasākuma organizatori parūpējušies, lai pasākuma viesi vakaru var tiešām izbaudīt kā svētkus. Pasākumā paredzēti komandām klāti galdi ar siltā un aukstā ēdiena servēšanu.

Svētku sajūtu vēl vairāk paspilgtinās īpaši sarūpēts koncerts un, protams, vakara noslēgumā – dejas, dejas, dejas. Par to, lai dejas solis ritmisks un var uzgriezt kārtīgu valsi, gādās populārā kantrīmūzikas grupa „Klaidonis”.

Uz pasākumu laipni aicināti arī aktīvākie motokrosa līdzjutēji, jo šī būs lieliska iespēja svētku atmosfērā aci pret acī satikt lielu daļu ātrākos Latvijas motokrosa meistarus.

Pieteikšanās pasākumam līdz 23.novembrim ieskaitot. Obligāta pieteikšanās uz pasākumu arī laureātiem!

Pieteikšanās pa tālr. 29441380 vai 67845850

Sākam ballēties plkst.18.00. Gaidīsim Jūs jau no plkst.17.00

Sarīkosim sev kārtīgus motokrosa svētkus!!

Uz tikšanos!!

Informāciju iesūtīja:  LaMSF Motokroa komisija