Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=13363

2. februārī - atvērto durvju diena Madonas digitālā mārketinga un sociālo tīklu dizaina darbnīcā

2024.01.29 16:49

Šā gada februārī Madonas biznesa un attīstības centra 1. stāvā (Saieta laukums 2a) savu darbu sāks digitālā mārketinga un sociālo tīklu dizaina darbnīca.

Darbnīca izveidota Madonas novada pašvaldības sadarbībā ar Vidzemes plānošanas reģionu projekta „Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Vidzemes plānošanas reģionā” ietvaros.  

Tā ir vieta komersantu digitālā mārketinga aktivitāšu īstenošanai, produktu fotogrāfiju un video prezentāciju, podkāstu veidošanai, u.c. radošo projektu un ieceru realizēšanai.

Iegūsti praktiskas iemaņas, izmantojot darbnīcā pieejamo studijas aprīkojumu foto un video satura veidošanai un iegūsti rezultātu, kas pievērsīs uzmanību tavos digitālās komunikācijas kanālos.

2. februārī darbnīca vērs durvis ikvienam interesentam, kurš vēlas uzzināt vairāk par studijā pieejamo aprīkojumu un iespējām to lietot bez maksas, lai veidotu kvalitatīvu foto un video saturu. Izmanto šo iespēju un uzzini vairāk par iespēju īstenot savas radošās ieceres, kas līdz šim palikušas ideju līmenī.

Laiks: 02.02.2024.

Vieta: Saieta laukums 2A (1.stāvs), Madona

Plašāka informācija: tālr. 29609719

Projekts tiek finansēts no Eiropas Ekonomiskās zonas finanšu instrumenta 2014.-2021. gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības samazināšana un kultūras sadarbība” projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Vidzemes plānošanas reģionā”.

Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madona novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists