Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=1291

Komanda Westra – Madonas novada čempioni minifutbolā

2010.10.12 16:40

Noslēdzies pirmais Madonas novada čempionāts minifutbolā(7X7). Čempionātu uzsāka 7 komandas – Westra,Signāls – EM, Kvarcs, Kusa, Kvartālisti, Degumnieki un Vaivīte. Uz pēdējo spēļu kārtu neieradās Vaivītes komanda, kas radīja dažādus sarežģījumus sacensību kopvērtējumā.

9.oktobrī Madonas pilsētas stadionā tika aizvadītas izšķirošās spēles par Madonas novada atklātā čempionāta uzvarētāju titulu. Priecēja saulainais laiks. Kā jau futbola laukumā ritēja asa, reizēm arī rupja bezkompromisa cīņa par katru bumbu. Par to arī liecināja parādīto kartiņu skaits spēlētājiem un smagā trauma, ko guva kāds no futbolistiem situācijā, kad rupji nospēlēja kāds no spēlētājiem.

Par pirmajiem Madonas novada čempioniem kļuva komanda – Westra, otrajā vietā – Signāls EM komanda un trešajā vietā komanda – Kvarcs.

Čempionu komandas sastāvā spēlēja un vārtus guva K.Vanags, S.Arsentjevs,  Dz.Tonnis(1), J.Arcimovičš(3), K.Dzenis,L.Lancmanis, A.Meščerskis, L.Rumps, J.Zuitiņš(4), G.Gailums(1), KL.Sveķis(8), I.Tonnis(2), J.Sūcis, J.Titovs, A.Verebs(4).

Čempionāta rezultatīvākie spēlētāji A.Ikaunieks(Kvarcs) un Kl.Sveķis ar gūtajiem 8 vārtiem.

Uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, medaļas un diplomus.

Futbolistu vārdā pateicību gribētu izteikt Madonas novada pašvaldībai un Jānim Pujātam par ieguldīto darbu futbola laukuma un stadiona sagatavošanai spēlēm, visas futbola sezonas garumā.

                                                   Čempionāta galvenais sekretārs A.Ikauniece