Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=12346

Madonas biznesa attīstības centrā notiks tīklošanās pasākums "Dzīvē nav nekā neiespējama!"

2023.02.13 13:16

Šā gada 23. februārī uz Madonu aicinām ikvienu interesentu Vidzemes inovāciju nedēļas 2023 ietvaros apmeklēt Madonas novada pašvaldības sadarbībā ar Vidzemes plānošanas reģionu rīkoto tīklošanās/pieredzes stāstu pasākumu "Dzīvē nav nekā neiespējama!".

Šā gada 27. janvārī durvis vēra kāds Madonas novada uzņēmēju sengaidīts objekts – Madonas biznesa attīstības centrs, kas tagad un turpmāk vienkopus pulcēs uzņēmējus un to atbalsta organizācijas, kā arī nodrošinās vietu, kur kopstrādē mijiedarbojoties sasniegt labāko rezultātu.

23. februārī uz Madonu aicinām ikvienu interesentu, kurš Vidzemes inovāciju nedēļas ietvaros vēlas iepazīt jaunu objektu, kas sniegs lielu pievienoto vērtību uzņēmējdarbības vides attīstībai.

Apmeklē Madonas novada pašvaldības sadarbībā ar Vidzemes plānošanas reģionu rīkoto tīklošanās pasākumu "Dzīvē nav nekā neiespējama!" un uzzini visu par Madonas novada pašvaldības sniegto atbalstu jaunajiem un jau pieredzējušajiem uzņēmējiem, gūsti informāciju par kopstrādes iespējām jaunajā Madonas biznesa attīstības centrā, kā arī noklausies pieredzes stāstus, kas iedvesmo un mudina rīkoties.
Pasākuma programma:

13:00 - 13:20 Dalībnieku klātienes reģistrācija

13:20 - 13:45 Prezentācija "Madonas novada pašvaldības atbalsta programmas uzņēmējiem." Ilze Vogina, Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāja

13:50 - 14:15 Prezentācija "Kopstrāde - prom no kabineta!" Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists

14:20 - 14:50 Pieredzes stāsts "Uzdrīksties!" Ieva Galiņa, SIA "Lat Angus"

Ievas Galiņas piemājas saimniecība Lejas Vāveres Madonas novada Mārcienas pagastā nodarbojas ar gaļas liellopu audzēšanu (pavisam kopā ap 150).Uzņēmuma SIA Lat Angus ražotnē top gardi un veselīgi gaļas izstrādājumi, kurus var iegādāties firmas veikalā.Nesen viņa kļuvusi par savulaik leģendārās Iedzēnu dārzkopības un selekcijas izmēģinājumu stacijas saimnieci, kuru pēc 30 pamestības gadiem Ieva ir apņēmības pilna atdzīvināt šo vietu un tās vēsturi.Ievas stāsts ir par uzņēmību, uzdrīkstēšanos un darbu, kas jāiegulda ikvienam uzņēmējam, kurš vēlas gūt panākumus biznesā.

14:55 - 15:25 Pieredzes stāsts "Rīkojies!" Lelde Cepīte, SIA "H&L"

Leldes Cepītes vadītā uzņēmuma SIA "H&L" zīmols "Rūme"piedāvā ilgtspējīgas, augstas kvalitātes bērnu mēbeles, kas aug līdzi bērnam un kalpos vairākām paaudzēm. Produktus raksturo funkcionalitāte, praktiskums un ērtība skandināvu dizainam raksturīgās iezīmēs. Konkursā "E-komercijas zvaigzne 2022" Mazā biznesa kategorijā SIA "H&L" zīmola "Rūme" Madonas novadā izgatavoto bērnu mēbeļu e-veikals ieguva otro vietu.Leldes stāsts ir par noticēšanu idejai un tās dzīvotspējai, cīnoties par tirgus segmentu, kurā konkurentu netrūkst.

15:30 - 16:10 Diskusija "Vai viegli būt uzņēmīgam?" piedalās: Ieva Galiņa un Lelde Cepīte 

16:15 - 16:45 Pieredzes stāsts "Uzzini!" Ieva Ozoliņa, SIA "Letari" (izmaiņas pasākuma programmā, SIA "Letari" vietā pasākumā piedalīsies ārstniecības iestādes „1 Vesels"pārstāvis KALVIS KOSKEVIČS).  

Atnāc un pārliecinies, ka dzīvē tik tiešām nav nekā neiespējama, bet pirms dodies, aizpildi, lūdzu reģistrācijas anketu: https://forms.gle/DSn4pVS8juMcXxS76 

Uz tikšanos pasākumā! 

Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists