Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=12151

Aicinām piedalīties pasaku konkursā “Mana sapņu ziema Madonā”

2022.12.01 11:06

Šogad, gaidot gada skaistākos svētkus – Ziemassvētkus, aicinām pasapņot. Ne vienmēr viss notiek, kā mēs vēlētos, ne vienmēr mūsu domas piepildās, ne visi sapņi paredzēti mums. Tomēr Ziemassvētki ir brīnumu laiks un drīkst vēlēties vairāk. Tāpēc aicinām iesaistīties nelielā konkursā – aktivitātē visus tos, kam padodas rakstīšana, lieliski darbojas iztēle un piemīt prasme skaisti zīmēt. Piedalīties var gan individuāli, gan komandā (ar ģimenes, draugu, kolēģu vai kādu citu atbalstu).

VEICAMAIS UZDEVUMS:

  1. Uzraksti savu pasaku par tēmu “Mana sapņu ziema Madonā”! Ļaujies fantāzijai, izsapņo to, kas nav īsts, iztēlojies dažnedažādus brīnumus un izgudro visnereālākos tēlus. Atver sevī radošumu, saceri savu pasaku par savu sapņu ziemu Madonā – jebkur Madonas novadā, Tavā dzīvesvietā.
  2. Dod pasakai savu nosaukumu.
  3. Klāt pasakas aprakstam pievieno vienu paša zīmētu ilustrāciju.
  4. Norādi pasakas autoru (autoru komandu).

APJOMS:

Pasakas garums - līdz vienai A4 lappusei datorrakstā vai līdz divām A4 lappusēm rokrakstā.

ĪSTENOŠANAS LAIKS:

No 2022. gada 1. decembra līdz 2022. gada 17.decembrim (ieskaitot).

DARBU IESNIEGŠANA

Līdz 2022. gada 17. decembrim (ieskaitot) nosūti uz e-pastu: komunikacija@madona.lv vai iesniedz Madonas novada pašvaldībā, Saieta laukumā 1, 1.stāvā, 101. kabinetā.

REZULTĀTS

Līdz Ziemassvētkiem tiks izskatīti visi iesūtītie darbi, radošākās, saturisku un vizuāli kvalitatīvākās pasakas ar ilustrācijām tiks publicētas Madonas novada pašvaldības mājaslapā www.madona.lv, kā arī pašvaldības Facebook lapā. Iespējams kaut ko no izsapņotajām pasakām izdosies sajust vai ieraudzīt Priežu kalnā, kad tas pārvērtīsies par Ziemas pasaku parku šajos Ziemassvētkos. Un vēl - ja iesniegto darbu apjoms būs pietiekams, sapņi piepildīsies un brīnumi notiks - pasakas ar ilustrācijām apkoposim skaistā drukātā izdevumā.

Katrs autors par dalību šajā aktivitātē saņems motivācijas balviņu no Madonas novada pašvaldības.

APRAKSTI, ILUSTRĒ, SAPŅO!