Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=12044

TE IR DARBS! Izsludināts atklāts konkurss uz kapitālsabiedrības SIA "AP Kaudzītes" VALDES LOCEKĻA amatu.

2022.10.13 11:21

ALŪKSNES NOVADA PAŠVALDĪBA, reģistrācijas numurs 90000018622, BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA, reģistrācijas numurs 90009115622, GULBENES NOVADA PAŠVALDĪBA, reģistrācijas numurs 90009116327, MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA, reģistrācijas numurs 90000054572, izsludina atklātu konkursu uz kapitālsabiedrības SIA "AP Kaudzītes" VALDES LOCEKĻA amatu.

Valdes locekļa pienākums ir vadīt un pārstāvēt kapitālsabiedrību atbilstoši kapitālsabiedrības statūtiem, pilnvarojuma līgumam un normatīvo aktu prasībām.

Valdes locekļa amata kandidātam ir izvirzītas šādas obligātās minimālās prasības:

Papildus prasības:

Nepieciešamās vadības kompetences:

Nominācijas procesā nevar piedalīties un par kandidātu/-i uz valdes locekļa amatu kļūt persona, uz kuru attiecas Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37.panta ceturtajā daļā noteiktie ierobežojumi, kas liedz ieņemt valdes locekļa amatu.

Kandidātam jāiesniedz šādi pieteikuma dokumenti:

Pieteikuma dokumentus iesniegt elektroniskā dokumenta veidā, kas sagatavots atbilstoši norādītajām prasībām, parakstīts elektroniski saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: personals@gulbene.lv.

Pieteikuma dokumenti jāiesniedz līdz 2022.gada 27.oktobrim plkst. 17:00.


SIA “AP Kaudzītes” valdes locekļa atlase un atbilstības vērtēšana notiks divās kārtās un to īstenos ar kapitāla daļu turētāju lēmumu izveidota Nominācijas komisija šādā sastāvā:

Kandidātiem, kuri tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, Nominācijas komisija lūgs piecu dienu laikā iesniegt un prezentēt (līdz 10 min) redzējumu par SIA “AP Kaudzītes” darbības organizēšanu un attīstības prioritātēm, ņemot vērā kapitālsabiedrībai izvirzītos vispārējos stratēģiskos mērķus, norādot svarīgākās darbības mērķu sasniegšanai un izaicinājumu risināšanai. Informācija par kapitālsabiedrību pieejama www.kaudzites.lv.

Valdes locekļa mēneša atlīdzība tiek noteikta atbilstoši Ministru kabineta 2020.gada 4.februāra noteikumiem Nr. 63 “Noteikumi par publiskas personas kapitālsabiedrību un publiski privāto kapitālsabiedrību valdes un padomes locekļu skaitu, kā arī valdes un padomes locekļu mēneša atlīdzības maksimālo apmēru”.

Valdes locekļa mēneša atlīdzība pirms nodokļu nomaksas - 2514,60 euro.

Ar izraudzīto kandidātu tiks slēgts pilnvarojuma līgums par valdes locekļa pienākumu izpildi.

Kontaktpersona: Nominācijas komisijas priekšsēdētāja Sanita Mickeviča, tālr.26482014.

Gulbenes novada pašvaldība, kā personas datu apstrādes pārzinis, informē, ka kandidātu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti pamatojoties uz Fizisko personu datu apstrādes likuma 25.panta pirmo daļu, lai nodrošinātu šīs kandidātu atlases norisi. Piesakoties konkursam uz vakanto valdes locekļa amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei konkursa mērķim – kandidātu atlases nodrošināšanai.


PIETEIKUMA VEIDLAPA
KANDIDĀTA APLIECINĀJUMS