Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11581

TE IR DARBS! Izsludināta pieteikšanās uz ZEMES IERĪCĪBAS INŽENIERA amata vietu.

2022.05.13 15:29

Madonas novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 9000005457 izsludina pieteikšanos uz ZEMES IERĪCĪBAS INŽENIERA amata vietu Madonas novada Nekustamā īpašuma pārvaldības un teritoriālās plānošanas nodaļā uz noteiktu laiku.

Prasības pretendentiem (-ēm):

Darba pienākumi:

Iesniedzamie dokumenti:

Piedāvājam:

Pieteikumu, kam jāsatur visi iesniedzamie un prasībām atbilstošie dokumenti, var iesūtīt pa pastu, iesniegt personīgi slēgtā aploksnē Madonas novada pašvaldības Lietvedības nodaļā Saieta laukumā 1, Madonā, Madonas novadā, LV-4801 vai iesūtīt e-pastā personals@madona.lv. Uz aploksnes vai e-pastā jābūt norādei “Pieteikums zemes ierīcības inženiera amatam”.

Pieteikums jāiesniedz vai jānodrošina tā iesūtīšana līdz 2022. gada 26. maijam plkst.16.00. Pēc šī termiņa iesniegtie, iesūtītie vai saņemtie pieteikumi netiek izvērtēti.

Sazināsimies un informēsim par personāla atlases rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Tālrunis uzziņām 20228813.


Informējam, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu personāla atlases norisi.

Aicinām norādīt tikai datus par kvalifikāciju un pieredzi, nenorādot sensitīva rakstura informāciju.

Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Madonas novada pašvaldība, juridiskā adrese Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, tālr. Nr.64860093.