Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11515

Par ziedojuma pieņemšanu no nodibinājuma “Fonds “Ziedot.lv””

2022.04.19 09:44

Madonas novada pašvaldības š.g. 11. aprīļa domes sēdē nolemts pieņemt nodibinājuma “Fonds “Ziedot.lv””, reģistrācijas Nr.40008078226, ziedojumu.

Ziedojums ir dāvanu kartes 6 500 eiro apmērā - 100 veikala “Rimi” dāvanu kartes un 30 universālās dāvanu kartes, kas ir derīgas visos veikalos, katras kartes vērtība – 50 euro. Ziedojums saņemts š.g. 12. aprīlī.

Madonas novada pašvaldības Sociālais dienests nodrošina to nodošanu Ukrainas civiliedzīvotājiem, kuri ir izceļojuši no Ukrainas teritorijas un atrodas Madonas novadā.  


Ziedot.lv darbības mērķi ir veicināt pozitīvas sociālas izmaiņas Latvijā, iesaistīt sabiedrību aktuālu problēmu risināšanā; veicināt vietējo ziedojumu piesaistīšanu sabiedriska labuma mērķu īstenošanai, it īpaši izglītības, bērnu un jauniešu, sociālajā, veselības, vides, sporta un pilsoniskās sabiedrības attīstības jomās; veicināt filantropiju un labdarību, kalpojot par resursu uzņēmumiem, kopienām un privātpersonām filantropijas jomā, nodrošinot ekspertīzi un konsultācijas.