Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/atbalsts-ukrainai?fu=read&id=11395

Labdarības biedrība Caritas Madona turpina ziedojumu vākšanu Ukrainas atbalstam!

2022.03.08 10:25

Pirmā krava ar madoniešu devumu Ukrainu jau sasniegusi. Nākamā ziedojumu pieņemšana plānota šo trešdien, 9.martā no pl. 17:30 līdz 18:30. Adrese: Madona, Saules iela 31 (ieeja no ielas puses). Ziedojamo lietu sarakstu biedrība stingri veido pēc pieprasījuma.

Šobrīd aktuālākais:
Citas lietas šobrīd netiek pieņemtas!

Lūgums ziedojumu nest kastēs, šoreiz kastes ciet nelīmējam! Pirms sūtīšanas viss tiek Madonā sašķirots, vadoties pēc Rīgas norādēm. Savukārt kastēs lūdzam nest tādēļ, ka tas ir nepieciešams transportēšanai (safasēts maisos netiek pieņemts vešanai).

Atgādinām, ka šī nav pašdarbība un arī citus biedrība aicina ar to nenodarboties! Biedrība sadarbojas ar attiecīgajām institūcijām, darbu veic attiecīgi to norādēm, maksimāli izpildot visu, lai jūsu ziedojums patiešām sasniegtu Ukrainu!
Vajadzības mainās ik pa dienām, brīžiem pat pa stundām, tādēļ lūgums sekot līdzi jaunākajai informācijai, kas tiek publicēta biedrības Facebook kontā: https://www.facebook.com/caritasmadona/

Jāpiebilst, ka darbi tiek veikti brīvprātīgi, no darba brīvajā laikā, līdz ar to lūgums būt saprotošiem brīžos, kad biedrības darbinieki neatbild uz telefonzvanu vai kavējas SMS atbilde.

Paldies par sapratni, paliekam vienoti!
Neskaidrību gadījumā zvanīt Ramonai (29215089) vai Sandrai (29461604).