Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11377

TE IR DARBS! Izsludināta pieteikšanās uz 3 vakancēm MĀRCIENAS PANSIONĀTĀ.

2022.03.04 15:38

Madonas novada pašvaldības Mārcienas pansionāts uz nenoteiktu laiku aicina darbā MEDICĪNAS MĀSU, VECĀKO MEDICĪNAS MĀSU un SOCIĀLO REHABILITĒTĀJU.

Amata MEDICĪNAS MĀSA mērķis: nodrošināt pansionāta klientiem kvalificētu veselības uzturēšanas pasākumu veikšanu un klientu veselības stāvokļa saglabāšanu/uzlabošanu,

Prasības pretendentiem:

Galvenie amata pienākumi:

Darba alga bruto: 720 EUR mēnesī.


Amata VECĀKĀ MEDICĪNAS MĀSA mērķis: nodrošināt pansionāta klientiem kvalificētu veselības uzturēšanas pasākumu veikšanu un klientu veselības stāvokļa saglabāšanu/uzlabošanu,

Prasības pretendentiem:

Galvenie amata pienākumi:

Darba alga bruto: 875,00 EUR mēnesī.


Amata SOCIĀLAIS REHABILITĒTĀJS mērķis: - nodrošināt sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu pansionāta klientiem, veicinot klientu līdzdarbību sociālā rehabilitācijas plāna sastādīšanā un sociālās rehabilitācijas procesā. 

Prasības pretendentam:

Galvenie amata pienākumi:

Amata alga 700,00 EUR bruto.



Piedāvājam:

Pretendentiem CV un izglītību apliecinošu dokumentu  jāiesniedz līdz 2022.gada 31.martam, plkst. 15.00, nosūtot pa pastu uz adresi:  Mārcienas pansionāts, Meža iela 24, Mārciena, Mārcienas pagastā, Madonas novads, LV-4852 vai nosūtot elektroniski uz e-pastu: marcienaspansionats@madona.lv ar norādi “medicīnas māsa” vai "sociālais rehabilitētājs".

Kontakttālrunis: 29638253 (darba laikā).


‌Pateicamies par atsaucību, lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuru iesniegtie dokumenti atbilst izvrzītajām prasībām.

Par atteikumu ziņosim tikai tiem kandidātiem, kas tiks uzaicināti uz interviju.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi. Pēc pretendentu atlases personas dati tiks dzēsti.