Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11195

TE IR DARBS! Izsludināta pieteikšanās uz VIDES UN ENERGOPĀRVALDĪBAS SPECIĀLISTA amatu Madonas novada pašvaldībā.

2022.01.06 16:19

Madonas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos uz VIDES UN ENERGOPĀRVALDĪBAS SPECIĀLISTA amata vietu Madonas novada Nekustamā īpašuma pārvaldības un teritoriālās plānošanas nodaļā uz nenoteiktu laiku.

Galvenie amata pienākumi:

Prasības pretendentiem (-ēm):

Piedāvājam:

Pieteikuma dokumenti:

Dokumenti ar norādi “Pieteikums vides un energopārvaldības speciālista amatam” nosūtāmi uz e-pastu: pasts@madona.lv vai pa pastu uz adresi Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, vai iesniedzami personīgi 101. kabinetā pašvaldības darba laikā līdz 2022. gada 20. janvārim (ieskaitot).

Tālrunis uzziņām 20228813.


Informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu atlases procedūras norisi atbilstoši normatīvajiem  aktiem nodarbinātības jomā. Atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. panta 1.punktam sniedzam informāciju par iesniegto personas datu apstrādes tālākajām darbībām  Madonas novada pašvaldībā:  personas datu apstrādes pārzinis ir Madonas novada pašvaldība, juridiskā adrese Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, tālr. Nr. 64860090; datu apstrādes juridiskais pamats - Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta b)apakšpunkts un c)apakšpunkts, 9.panta 2.punkta b)apakšpunkts un Darba likums.