Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11052

Zemessardzes 26.kājnieku bataljons sveic Madonas novada iedzīvotājus valsts svētkos

2021.11.11 09:27

Novembris Latvijā ir īpašs – to atceramies kā Latvijas neatkarības cīņu mēnesi. 11.novembrī svinam Lāčplēša dienu, bet 18. novembris ir diena, kad īpaši godājam un izrādām mīlestību mūsu tautas vērtīgākajam mantojumam – neatkarīgai Latvijas valstij. Mūsu uzdevums ir šo mantojumu saglabāt arī nākamajām paaudzēm.

Tuvojoties valsts svētkiem, Zemessardzes 26.kājnieku bataljona komandieris majors Vladimirs Bistrovs, uzrunājot Madonas novada iedzīvotājus, saka: “Latviešu tautas sirdīs mīt spēks, neatlaidība un vienotība. Godinot mūsu senčus, kopīgiem spēkiem pārvarēsim grūtības, kas šobrīd stāv mums ceļā, lai varam būt lepni par sevi un savu valsti!”.

Patriotisms un valsts mīlestība jau vairāk nekā 30 gadus ir vienojusi tos Latvijas iedzīvotājus, kuri izvēlējušies pievienoties zemessargu rindām. Zemessardze kā lielākā Nacionālo bruņoto spēku struktūra un valsts teritoriālās aizsardzības pamats dod iespēju Latvijas Republikas pilsoņiem brīvprātīgi kalpot savai valstij, rūpējoties par tās drošību un aizsardzību. Mūsu valsts aizsardzību stiprina Latvijas tautas pašapziņa un vēlme aizsargāt savu valsti.

Aicinām svētkos ikvienam par sevi domāt kā būtisku valsts daļu. Savukārt tos Madonas novada iedzīvotājus, kuri vēlas dot ieguldījumu mūsu valsts aizsardzībā, Zemessardzes 26.kājnieku bataljons aicina pievienoties savam pulkam, zvanot pa tālruni 1811, 25678517 vai rakstot uz e-pastu: esizemessargs@mil.lv

Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība!

Informāciju sagatavoja: Zemessardzes 2.Vidzemes brigādes Informācijas daļa