Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10868

TE IR DARBS! Aicina darbā NODOKĻU INSPEKTORU VID Madonas nodaļā!

2021.09.07 15:28

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS izsludina konkursu uz Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes Pirmās algas nodokļu daļas galvenā/-ās nodokļu inspektora/-es ierēdņa amatu.

Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) pamatdarbības un atbalsta funkcijas īstenošana labprātīgas nodokļu, nodevu, citu valsts noteikto obligāto maksājumu un tieši piemērojamos Eiropas Savienības normatīvajos aktos par muitas lietām noteikto maksājumu saistību izpildes, aprēķināšanas un maksāšanas pareizības kontroles un atbalsta jomā.

Ja Tev ir:

Ja vēlies ieguldīt savas zināšanas un prasmes interesantā un dinamiskā vidē un:

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:  

Priekšrocības pretendentam ar:

Ierēdņa dienesta vieta: Raiņa iela 3, Madona.

Pieteikuma vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju līdz š.g. 27. septembrim lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam, Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz NNVP_AND_GNI_Madona_Vards_Uzvards”.

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas un Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši normatīvajiem aktiem nodarbinātības jomā. Personas datu apstrādes pārzinis ir VID Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, tālr.67122633.

Papildu informāciju par personas datu apstrādi VID var iegūt tīmekļa vietnē Privātuma politika.

Jautājumos par amata pienākumiem zvani uz tālruņa numuru 67121456. Ja Tev ir neskaidrības par konkursu, zvani uz tālruņa numuru 67122633 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Jautājums par konkursu”.