Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10632

Vakcinācijas iespējas Madonas novadā JŪLIJA nogalē un AUGUSTĀ (PAPILDINĀTS 10. AUGUSTĀ)

2021.06.30 16:30

Jūlijā un augustā vakcinācija turpināsies tirdzniecības centrā "Konzums", Saules ielā 4A, 2. stāvā, kā arī vakcinācija 24. jūlijā tiks veikta Cesvaines Amatnieku un mājražotāju tirdziņā.


Vakcinācijas datumi JŪLIJĀ un AUGUSTĀ tirdzniecības centrā "Konzums":
Pieejamā vakcīna - tikai Pfizer!!!

Vakcinācija šajās dienās tiks organizēta gan pēc iepriekšēja pieraksta, gan "brīvās rindas" principa.
Gaidot dzīvajā rindā, jārēķinās, ka līdztekus notiek to personu vakcinācija, kuras ir pierakstījušās iepriekš. Līdz ar to var nākties nedaudz uzgaidīt, kad būs brīva vieta vakcīnas saņemšanai. Darba laiks no pulksten 10.00 līdz pulksten 17.00 (14. augustā - no 10.00-13.00!!!) 


Vakcinācijas procesu Madonas C līmeņa vakcinācijas centrā organizē AS “Veselības centru apvienība”, kuras nokomplektētajās medicīnas darbinieku un palīgpersonāla brigādēs darbojas speciālisti no Madonas novada. Madonas vakcinācijas centra darbību, kontrolējot iedzīvotāju plūsmu un mērot centra apmeklētāju temperatūru, palīdz nodrošināt arī LR Zemessardzes 2. Vidzemes brigādes 25. kājnieku bataljona zemessargi. 

Pieteikties vakcīnai, izvēloties konkrētu vakcinācijas vietu un laiku, iespējams  vietnē: www.manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni: 8989.

Aktīvāka valstī kļuvusi arī izbraukuma vakcinācija, kas notiek bez iepriekšējā pieraksta, un tās organizēšanā iesaistās gan pašvaldības, gan vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji, gan NBS.  

Sestdien, 24. jūlijā, izbraukuma vakcinācija notiks no plkst. 10:00 līdz 14:00 Cesvaines Amatnieku un mājražotāju tirdziņā Pils ielā 2. Pieejamā vakcīna: Janssen un Pfizer 

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir), uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu, savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne, kā arī šādi dokumenti: likumiskajam pārstāvim - pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara).

 Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Pfizer vakcīnai pieteikties var arī pusaudži un jaunieši no 12. gadu vecuma. Plašāka informācija par vakcinācijas kārtību pusaudžiem. 

Madonas novada iedzīvotāju vakcinācija, kā līdz šim tiek veikta arī vakcinācijas kabinetos ģimenes ārstu praksēs (tajās, kas sniedz vakcinācijas pakalpojumu) un Madonas slimnīcā.  
Aicinām aktīvi sekot līdzi aktuālajai informācijai vietnē manavakcina.lv un www.madona.lv.
Informāciju sagatavoja: ILZE RIEKSTIŅA, Madonas novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste