Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://madona.lv/lat/madonas-slimnica?fu=read&id=10359

Madonas novada pašvaldības SIA "Madonas slimnīca"

2021.03.17 12:16

Madonas slimnīca ir III līmeņa neatliekamās medicīniskās palīdzības ārstniecības iestāde Rūpniecības ielā 38 Madonā, kas ārstē pamatā Madonas un apkārtējo novadu pacientus, bet lielo locītavu protezēšanu veic visas Latvijas pacientiem. Slimnīcā darbojas Uzņemšanas nodaļa, Terapijas nodaļa ar neiroloģijas profilu, Ķirurģijas nodaļa ar ginekoloģijas profilu, Dzemdību nodaļa, Bērnu nodaļa, Traumatoloģijas nodaļa, Anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļa. Slimnīca dibināta 1931. gada 15. martā.

Adrese: Rūpniecības iela 38, Madona, Madonas novads, LV-4801

Valdes priekšsēdētājs: Līga Šerna (kopš 2021. gada rudens)

Tālrunis: 64807046

Reģistratūra: 64860586

Fakss: 64860553

Valdes priekšsēdētāja: 26416253

E-pasts: pasts@madonasslimnica.lv

Mājaslapa: www.madonasslimnica.lv



SIA "Madonas slimnīca" sniedz veselības aprūpes pakalpojumus terapijas, ķirurģijas, bērnu, neiroloģijas, dzemdību un citos profilos, tajā skaitā:

SIA "Madonas slimnīca" par valsts finansējumu (bez ģimenes ārstu nosūtījumiem) pieņem:
Visa aktuālā informācija par valsts apmaksātiem vai līdzfinansētiem pakalpojumiem ir pieejama Nacionālā Veselības dienesta (NVD) mājaslapā.

NVD mērķis ir īstenot valsts politiku veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības nodrošināšanā un administrēt veselības aprūpei paredzētos valsts budžeta līdzekļus, nodrošinot racionālu un maksimāli efektīvu valsts budžeta līdzekļu izmantošanu veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanā, kā arī īstenot valsts politiku E-veselības ieviešanā.

NVD administrē veselības aprūpei paredzētos valsts budžeta līdzekļus, slēdz līgumus un norēķinās par sniegtajiem pakalpojumiem, veic veselības aprūpes pakalpojumu plānošanu, tarifu aprēķināšanu, veido kompensējamo zāļu sarakstu, apstiprina medicīniskās tehnoloģijas un reģistrē klīniskās vadlīnijas, vada E-veselības projektus, kā arī nodrošina Ārstniecības riska fonda darbību.