Izvēlne

V. Zatlera kunga valsts vizītē uz Lietuvu

iesūtīts: 2011.01.20 17:26
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (turpmāk – LIAA) aicina Jūs piedalīties uzņēmēju delegācijas sastāvā LR prezidenta V. Zatlera kunga valsts vizītē uz Lietuvu, kura notiks 2011. gada 10. – 11. februārī.

 Pieteikuma anketa

Lietuva ir Latvijas nozīmīgākais preču eksporta un importa partneris. Ņemot vērā Latvijas un Lietuvas ģeogrāfisko izvietojumu, attīstīto Lietuvas infrastruktūru, kā arī līdzīgās kultūras un vēstures tradīcijas, biznesa iespēju paplašināšana Lietuvā Latvijas uzņēmējiem varētu būt īpaši veiksmīga un nozīmīga nākotnē. Pašlaik aktīvi noris tirdzniecība ar pārtikas un ķīmiskās rūpniecības precēm, kā arī ar mašīnām, mehānismiem un elektriskām iekārtām. Balstoties uz Latvijas Bankas un Centrālās statistikas pārvaldes datiem perspektīvākās Latvijas un Lietuvas sadarbības jomas ir būvniecība, rūpniecība (mašīnbūve, vieglā rūpniecība), enerģētika un tūrisms.

Piedaloties šajā vizītē, Jums kā uzņēmējam, ir iespējas sevi apliecināt kā nopietnu darījumu partneri, paplašināt kontaktu loku gan Lietuvas privātajā, gan valsts sektorā un iegūt plašāku informāciju par biznesa kultūru, vidi un attīstības iespējām, izmantojot LIAA organizētās individuālās biznesa tikšanās ar Lietuvas uzņēmējiem.

Darba programmas Latvijas uzņēmējiem tiks gatavotas sadarbībā ar LIAA partnerorganizāciju Lietuvā. Lai precīzāk atlasītu Jums interesējošos uzņēmējus un organizētās tikšanās būtu pēc iespējas mērķtiecīgākas, lūgums pēc iespējas precīzāk nodefinēt sava uzņēmuma biznesa intereses un priekšlikumus, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu iespējami drīz, bet ne vēlāk kā līdz 2011.gada 27.janvārim, (anketa atrodama e-pasta pielikumā). Aizpildīto pieteikuma anketu lūdzu sūtīt elektroniski uz e-pastu valsts.vizites@liaa.gov.lv, kā arī oriģinālu, lūdzu nogādāt LIAA (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442).

Par uzņēmuma iekļaušanu delegācijas sastāvā un precīzām vizītes izmaksām informēsim Jūs pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Kontakpersona:

Baiba Bērziņa
Projektu vadītāja
Eksporta veicināšanas nodaļa
VA "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra"
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442, Latvija
Tālrunis: +371  67039409
Mob.tālrunis: + 371 26497485

E-pasts: valsts.vizites@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lv


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums