Izvēlne

Valsts SIA "Autotransporta direkcija" informē

iesūtīts: 2019.08.23 12:21
Lai novērstu autobusu un vilcienu maršrutu dublēšanos un turpinātu veidot dzelzceļa pārvadājumus kā sabiedriskā transporta sistēmas mugurkaulu, no 2019. gada 1. septembra vairāki maršruta Nr.7197 Rīga–Aizkraukle, Nr.7630 Rīga–Madona–Gulbene un Nr.7202 Aizkraukle–Gulbene reisi tiks pielāgoti vilciena reisiem.

Ņemot vērā, ka vairums maršruta Nr.7630 Rīga–Madona–Gulbene pasažieru nebrauc pilnā tā garumā, bet tikai konkrētos posmos, reiss, kas Gulbenes autoostā tika uzsākts plkst.13.30, turpmāk vairs netiks izpildīts. Tomēr, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju tikt līdz Rīgai, maršruta Nr.7202 Aizkraukle–Gulbene reiss Gulbenes autoostā turpmāk tiks uzsākts plkst.13.15, pasažierus nogādājot līdz vilcienam, kas no Aizkraukles izbrauc plkst.16.21.

Lai nedublētu autobusa un vilciena kustību Aizkraukles virzienā, maršruta Nr.7197 Rīga–Aizkraukle autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.19.45, sabiedriskā transporta pakalpojumus vairs nenodrošinās. Tā vietā iedzīvotājiem ir iespēja izmantot vilcienu, kas no Rīgas izbrauc plkst.20.07.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot 


Informāciju sagatavoja: Lilita Pelčere

Valsts SIA Autotransporta direkcija

sabiedrisko attiecību speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums