Izvēlne

Dienas sociālo pakalpojumu centra izveide Jaunkalsnavā

iesūtīts: 2018.01.29 11:33
Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar Lauku atbalsta dienestu un Madonas novada fondu īsteno projektu “Sociālo pakalpojumu uzlabošana Madonas novada Kalsnavas pagastā”, Ident. Nr. 16-05-AL23-A019.2204-000002.

Projekta ietvaros Jaunkalsnavā centrā Vesetas ielā 4 paredzēts izveidot dienas sociālo pakalpojumu centriņu, kas paredzēts cilvēkiem ar invaliditāti, funkcionāliem traucējumiem un vecākā gada gājuma cilvēkiem, kā pulcēšanās vietu ikdienā.

Šobrīd projekta ietvaros noris būvniecības darbi, kas paredz atjaunot telpas – izbūvēt plašas telpas aktivitāšu norisei, izveidot virtuvīti, tualeti, dušu cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Ārā pie ēkas ir veikta jauna trotuārā celiņa izbūve, kāpnes, kā arī tiks nodrošināta nokļūšana pakalpojuma centrā ar ratiņkrēsliem. Paredzēts iegādāties arī mēbeles, pufus, mūzikas atskaņotāju un speciālo aprīkojumu, kas atvieglos pārvietošanos cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Būvdarbus projekta ietvaros veic SIA “Heta Būve”, būvuzraudzību nodrošina SIA “Trast Būve”, aprīkojums iegādāts no SIA “Semicom”, SIA “ALB”, SIA “Florence” un SIA “Sarmo”.

 


Informāciju sagatavoja: Indra Kārkliņa
Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums