Izvēlne
.

Aicinām ļauties Tēva dienas jundai!

iesūtīts: 2022.09.08 10:42
Jau vairāk kā desmit gadus septembra otrā svētdiena Latvijā ir Tēva diena. Tie ir svētki daudzās ģimenēs, bet vienlaikus arī iespēja aktualizēt jautājumu par tēva lomu arī plašākā sabiedrībā.

Arī Madonas Bērnu un jauniešu cents šogad nolēmis vērst uzmanību uz šai īpašajai dienai, aicinot uz aktīvu kopā būšanu pasākumā “Tēva dienas junda”. Tā norisināsies 17. septembrī Madonas Valsts ģimnāzijas stadionā no plkst.13.00.

Kas pasākuma apmeklētājus sagaida?

Veselīga un fiziski aktīva dzīves veida popularizētāji, biedrība “Spartietis” madoniešus gatavi iesaistīt “Spartieša” stafetēs bērniem, jauniešus - pievilkšanās pie stieņa turnīrā. Paredzētas arī dažādas armwrestlinga (roku laušanās) sacensības un vingrinājumi kā pieaugušajiem, tā bērniem.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja izmēģināt savas spējas lazerpeintbola (laser tag) kaujās, tā saliedējoties un veicinot komandas garu. Spēles pamatā ir moderni bezvadu lāzera ieroči un galvas apsēji ar staru uztvērējiem. Tā ir interesanta izklaide, un iespēja pamatīgi iesvīst, pildot uzdevumus.

Futbola laukuma plašumos, atraktīvās komandās, varēs izmēģināt savus spēkus jautrā futbola spēlē, savukārt basketbola bumbas gaidīs katru, kurš gatavs izaicināt sevi, metot ierastos soda vai neticamos tāltālos metienus.

Būs arī tēvu padarīšanas stūris ar praktisku uzdevumu klāstu un piknika zona ar vēderpriekiem. Padomā arī citi pārsteigumi.

Pasākums tiek rīkots sadarbojoties ar biedrību “Jaunieši Madonai” un projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem” finansiālu atbalstu.

Laipni aicinātas ģimenes, draugu kompānijas un katrs, kurš novērtē tēva lomu ģimenē, kopā būšanu un enerģisku darbošanos svaigā gaisā. Interesanti būs gan bērniem, gan pieaugušajiem. Plašāka informācija pieejama Madonas BJC mājas lapā www.bjc.madona.lv un sociālās vietne facebook profilā.

Uz tikšanos Tēva dienas jundā!


Indra Veipa

Madonas BJC jaunatnes darbiniece

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums