Izvēlne
.

Uzsākušies Rūpniecības ielas (posmā no Augu ielas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei) atjaunošanas darbi.

iesūtīts: 2022.07.01 14:41
Madonas novada iedzīvotāji un caurbraucēji noteikti ir pamanījuši, ka uzsākušies Rūpniecības ielas (posmā no Augu ielas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei) atjaunošanas darbi.

Projekta ietvaros tiks atjaunots 3,5 km garš posms ar karsto asfaltu 4 cm biezumā.

Būvdarbus veic SIA “Limbažu ceļi”, bet būvuzraudzības darbus SIA “Sunlight avenue”.

Darbu laikā ceļa aprīkojums tiks uzstādīts saskaņā ar LVS 77 “Ceļa zīmes”, LVS 85 “Ceļa apzīmējumi” un Ministru kabineta noteikumiem Nr.421 (Noteikumi par darba vietu aprīkošanu uz ceļiem). Darbu veicējiem ir tiesības regulēt satiksmi darbu veikšanas laikā, ja rodas neparedzēti apstākļi, kurus ar darba vietas aprīkojuma shēmā esošajiem tehniskajiem līdzekļiem nav iespējams nekavējoties novērst. Būvdarbu laikā tiks nodrošināta iedzīvotāju un operatīvo transportlīdzekļu piekļūšana īpašumiem. Luksoforu darbības signāli tiks izvēlēti un koriģēti saskaņā ar konkrētā dienas darba posma garumu, darba laiku , kā arī satiksmes intensitāti. Laika periodos ar augstāko satiksmes intensitāti vajadzības adījumā tikls norīkoti satiksmes regulētāji.

Kopējās darbu izmaksas euro 541 686,75, Satiksmes ministrija sedz 70%, bet Madonas novada pašvaldības finansējums ir euro 162 151,10, kas ir 30% no nepieciešamā finansējuma būvdarbiem. Tam tiks piesaistīts aizdevums atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.143 “Noteikumi par kritērijiem un kārtību, kādā tiek izvērtēti un izsniegti valsts aizdevumi pašvaldībām Covid-19 izraisītās krīzes seku mazināšanai un novēršanai”.

Projekta īstenošanas laiks ir 2022. gada 22. septembris.

Būvdarbu laikā Madonas novada pašvaldība aicina autobraucējus nepārsniegt atļauto braukšanas ātrumu un būt piesardzīgiem, kā arī jau laicīgi atvainojas ceļa lietotājiem par sagādātajām neērtībām. Būsim saprotoši un pacietīgi!

Satiksmes organizācijas shēma.


Informāciju sagatavoja: Iveta Raimo

Madonas novada Centrālās administrācijas 

Projektu ieviešanas nodaļas

projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums