Konkurss "Cesvaines parks fotomirkļos"

ziņa publicēta 19.03.2022
Lielāks foto Šogad īstenosim pasākumu sēriju Cesvaines pils parkā, katru mēnesi piedāvājot vismaz vienu aktivitāti. Dzinulis šai idejai ir pagājušā gada laikā izstrādātais Cesvaines parka un pils teritorijas labiekārtošanas plāns.

* Parkam ir veikta vēsturiskā izpēte, ir tapuši nozīmīgi atzinumi, ir izstrādāta SVID analīze, ir tapis skaidrs, kas jāatstāj, kas jālikvidē, kas jāuzlabo, kas no jauna jāveido, ir zināms, kuri augi un kāpēc vislabāk dzīvo mūsu parkā, ir tapis uzdevums gadiem divdesmit, bet - kas zina, ja paveiksies - varbūt arī mazāk...

* Lai pievērstu uzmanību parkā notiekošajam, plānotas gan izzinošas pastaigas ar speciālistiem, gan talka, gan Putnu un Zāļu dienas, gan orientēšanās un slēpošanas pārgājiens, gan pavasara pikniks un rudens skatu baudīšana Sūlas upes senlejā. Sekojiet informācijai un nāciet kopā ar mums dabā!

* Jau februāra sākumā izziņojām PASTAIGU, kuras laikā varat tuvāk iepazīt kokus, dabu un Cesvaines muižu.

* Kamēr vēl var paspēt noķert ziemu, kā nākamo aktualizējam FOTOKONKURSU – apciemo Cesvaines pils parku jebkurā gadalaikā un iemūžini to skaistos foto mirkļos!

* Konkursa noteikumi:

  • Fotokonkursu organizē Cesvaines Tūrisma centrs (turpmāk – CTC), Pils iela 2, Cesvaine, Madonas novads, T.: 26172637, e-pasts: cesvaine@madona.lv.
  • Konkursā jāiesniedz kvalitatīvas fotogrāfijas, kurās redzams Cesvaines pils parks kādā no gadalaikiem. Attēli var atspoguļot gan dabasskatus, gan aktivitātes un notikumus parkā.
  • Fotogrāfijas jāiesniedz līdz 27.10.2022., nosūtot tās uz e-pasta adresi: cesvainestic@gmail.com ar tematu "Cesvaines parks fotomirkļos” un e-pastā norādot autora vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.
  • Viens autors drīkst iesūtīt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas katrā gadalaikā.
  • Fotogrāfijas iesniedzējam ir jābūt fotogrāfijas autoram.
  • Fotogrāfija var būt krāsaina vai melnbalta, JPG formātā, ne lielāka par 10 MB.
  • Uz fotogrāfijas nedrīkst būt nekādi datumi, uzraksti, logotipi vai paraksti.
  • Iesniedzot fotogrāfijas, autors tās nodod CTC rīcībā, kas patur tiesības iesniegto/-ās fotogrāfiju/-as izmantot savām vajadzībām. CTC apņemas, publicējot fotogrāfijas, kad vien tas iespējams, norādīt autora vārdu, uzvārdu.
  • Fotogrāfijas, kas atbildīs konkursa noteikumiem, 1. novembrī tiks publicētas VisitCesvaine Facebook lapā.
  • Trīs fotogrāfijas, kuras VisitCesvaine lapā līdz 5. novembrim saņems vislielāko “patīk” skaitu, tiks apbalvotas. Balvāieejas biļete divām personām uz kādu no pasākumiem Cesvaines pilī (līdz 2023. gada beigām).
  • CTC par oriģinalitāti un radošumu var apbalvot papildus darbus.
  • Interesantākos darbus varēs skatīt izstādē CTC no 2022. gada 11. novembra līdz 2023. gada 1. aprīlim.
* Nākamā tuvākā aktivitāte būs jaunā parka PLĀNA SKAIDROŠANA DABĀ kopā ar tā autori, ainavu dizaineri Vinetu Radziņu 19. martā. Ja sniegs nokusīs...



Laura Smudze,
Cesvaines Tūrisma centra vadītāja, tel. 26172637.
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes