Jaunums - “Kalna pirts” ar sertificētu pirts meistaru

ziņa publicēta 28.12.2016
Lielāks foto Pirtiņa visos laikos latviešiem ir bijuši kā tāda svētnīca un garie ziemas vakari ir īstais laiks, kad sevi palutināt ar relaksējošu pirts apmeklējumu.


Madonas novada pirtiņu piedāvājums papildinājies ar jaunu, moderna dizaina pirti un sertificēta pirts meistara pakalpojumiem. Pirtiņas saimnieks un pirts meistars ir madonieties  Ainārs Dārznieks, tel. 29293525.

Pirts saimnieks informē: "Pirts un pirts meistara pakalpojumi tiek piedāvāti gan Madonā, Kalna ielā 15, gan izbraukumos pie klienta. Pirtiņa ir uzbūvēta uz riteņiem, tādējādi ar to var ērti ceļot ciemos pēc pirts draugu pieprasītās adreses. Šobrīd izbraukuma cena ir 0,18 EUR par kilometru. 

Pedāvājumā sekojoši pirts rituāli:

MAZAIS PĒRIENS
Piedāvājums 2-4 personām, cena 30 EUR no katra, ilgums ap 1h uz katru klientu.
Pakalpojumā ietilpst: aromātiskas zāļu tējas baudīšana, ķermeņa izsildīšana ar slotiņām, attīrošais pēriens, augu skrubis visam ķermenim, mazgāšana ar slotām un karstais pēriens ar kontrastiem.  Pērienā tiek izmantotas 10-15 dažādu augu, koku un krūmu pirtsslotas. Pirts īre ir iekļauta pēriena cenā.

LIELAIS PĒRIENS 

Piedāvājums 1-2 personām,  cena 55 EUR  no katra, ilgums ap 2h uz katru klientu.
Pakalpojumā ietilpst: aromātiskas zāļu tējas baudīšana, ķermeņa izsildīšana ar slotiņām, attīrošais - enerģētiski izlīdzinošais pēriens, augu skrubis visam ķermenim, mazgāšana ar slotām, ķermeņa dziļā izsildīšana ar slotām un spēcināšana, karstais pēriens ar kontrastiem, ķermeņa medus un augu maska ar 9 augiem pēc klienta izvēles, mazgāšana ar slotām. Pērienā tiek izmantotas 10-15 dažādu augu, koku un krūmu pirtsslotas. Pirts īre ir iekļauta pēriena cenā.

LIELAI PĒRIENS + RELAX
Piedāvājums 1-2 personām, cena 65 EUR no katra, ilgums ap 2,5h uz katru klientu.
Pakalpojumā ietilpst: aromātiskas zāļu tējas baudīšana, ķermeņa izsildīšana ar slotiņām, attīrošais pēriens,  augu skrubis visam ķermenim,  mazgāšana ar slotām, ķermeņa dziļā izsildīšana ar slotām un spēcināšana, karstais pēriens ar kontrastiem, ķermeņa medus un augu maska ar 9 augiem pēc klienta izvēles,  mazgāšana ar slotām, relaksējoša masāža ar aromātiskām eļļām uz lāvas. Pērienā tiek izmantotas 10-15 dažādu augu, koku un krūmu pirtsslotas. Pirts īre ir iekļauta pēriena cenā.

PIRTS PASĀKUMI
‌Vasaras sezonā tiek piedāvāti izbraukuma pirts pasākumi 20-25 cilvēkiem. Darbojamies 3-5 sertificēti pirts meistari. Pēc pirts procedūras ir iespēja baudīt relaksējošu masāžu. Pasākuma cena atkarīga no pirtsmīļu skaita un izbraukuma vietas attāluma."

‌Kontaktinformācija:
Kalna pirts, Kalna iela 15, Madona.
‌Saimnieks Ainārs Dārznieks, tel. 29293525.

 

Autore: S.Soma, tel. 29130437.

 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes