Izdoti “Madonas novada tūrisma ceļveži 2024”

ziņa publicēta 28.05.2024
Lielāks foto Neskatoties uz digitālā laikmeta iespējām, tūrisma informācijas apritē joprojām pieprasīti ir drukātie materiāli.

Šogad “Madonas novada tūrisma ceļvedis” ir izdots 5 valodu versijās – latviešu, igauņu, lietuviešu, angļu un vācu valodās. Jaunums – krievu valoda aizstāta ar vācu valodu.

Jau tradicionāli izdevumā tiek iekļauta informācija par dabas objektiem, kultūrvietām, interesantām saimniecībām, aktīvās atpūtas iespējām, ēdināšanu un izmitināšanas vietām. Informācija sagrupēta pa 3 galamērķiem – Vidzemes augstiene, Kalnu un līdzenumu tikšanās vieta un Aiviekstes krastos, Lubāna līdzenumā. Saturs papildināts ar skaistām Madonas novada tūrisma vietu fotogrāfijām un praktiskām kartēm.

Latviešu valodas izdevumā vāka noformēšanai izmantota Edgara Tropa fotogrāfija ar Zivju dzenīti (Alcedo atthis). Svešvalodās uz vāka Agra Veckalniņa fotogrāfija ar panorāmas skatu uz Cesvaines pilsmuižu.

Jaunie ceļveži pieejami novada tūrisma centros. Iespēju robežās tos izplatīsim ēdināšanas un izmitināšanas vietās, tūrisma objektos un degvielas  uzpildes stacijās.

Paldies ceļvežu tapšanas komandai – Gatim Ķirsonam, Laurai Smudzei, Ilzei Feldbergai, Ilzei Stūrei, Lilitai Ļavai, Ilzei Krauklei, Agnesei Krustei. Kartes sagatavotas uzņēmumā “Jāņa sēta”,  makets tapis “Studijā Grafs”, drukāšana “IBC Print Baltic”. Ceļvežu izdošanu koordinēja – Madonas novada pašvaldības, Attīstības nodaļas tūrisma darba organizatore Sanita Soma, tel. 29130437.

Madonas novada tūrisma ceļvedis latviešu valodā - apskati ŠEIT

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes