Jaunums – audio gids Gaiziņkalnā

ziņa publicēta 17.05.2024
Lielāks foto Sākoties vasaras tūrisma sezonai, 2 km garā “Gaiziņkalna taka” papildināta ar digitālu informācijas rīku – audio gidu.

Takas maršrutā pieejami audio stāsti 3 valodu versijās - latviešu, angļu un igauņu valodās. Septiņos stāstos iekļauta kultūrvēsturiska un ģeogrāfiska rakstura informācija par kalna nogāzēm, augiem, būvēm, cilvēkiem un notikumiem. Katra stāsta saturs papildināts ar fotogrāfijām, izmantotas vēsturiskās fotogrāfijas no Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja un portāla www.madona.lv krājumiem.

Audio gids izvietots mobilajā aplikācijā “izi.Travel”, kur pieejama audio gidu bibliotēka no visas Pasaules. Kas jādara, lai klausītos:
✅ Atver vai lejupielādē aplikāciju “izi.TRAVEL” un sameklē maršrutu "Gaiziņkalna taka".
✅ Aplikācija pati parādīs Tavu atrašanās vietu un tuvāko punktu, kur sākt ekskursiju.
✅ Aplikācija pati sapratīs, kurā no punktiem Tu atrodies un pati sāks atskaņot audio stāstu!

Šķietami mazo stāstiņu satura tapšanā un tehnisko risinājumu izpildē, tika iesaistīts plašs cilvēku loks. PALDIES - Pēteris Ločmelis, Danuta Kiopa, Juris Stradiņš, Lelde Eņģele, Antra Medne, Līvija Zepa, Laimdota Ivanova, Natālija Seļma, Valda Ērmane, Mārcis Feldbergs, Katie Roth, Siiri Hubbard, Ilze Feldberga! ✅ Audio gida koordinatore – Sanita Soma, tel. 29130437.

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes