11. janvārī - Cesvainē Antarktīdas stāstu vakars

ziņa publicēta 08.01.2024
Lielāks foto Kā ir pārziemot pasaules aukstākajā vietā? Ja gribi uzzināt - nāc uz tikšanos ar Jolantu Bērziņu.

11. janvārī plkst. 17.30 Cesvaines Tūrisma centrā gaidīsim uz vēl vienu no jau pierastajiem ceļojumu stāstu vakariem. Šoreiz par noslēpumaino Antarktīdu stāstīs Jolanta Bērziņa, kas negaidīti ir atklājusi 6. kontinenta skarbo skaistumu.
Ko tad mēs zinām par Antarktīdu, izņemot to, ka tā ieskauj Zemes Dienvidpolu un tur dzīvo pingvīni? Laikam jau vairāk arī neko daudz...
Tieši tāpēc ap to ir tik daudz minējumu, neatklātu mīklu un fantāziju  - par citām civilizācijām, slepenām militārajām lietām, pat veselu paralēlo pasauli zem polārā tuksneša. No visa tā daudzas lietas ir pavisam neticamas, dažas ticamākas. 
Kāda ir redzamā un piedzīvotā realitāte?
Ko domā un jūt cilvēks, kas gadu dzīvo Antarktikā -  sešus mēnešus garā dienā un sešus mēnešus garā naktī, jo visas laika zonas sākas un beidzas Dienvidpolā?
Kā tur var nokļūt no Madonas?
Ko gan tur var darīt? Un kāpēc tas patīk? - Jautājumu ir daudz vairāk kā pasaules gudrajiem ir atbildes. Tomēr daudzas atbildes no mūsu pašu cilvēka mēs šajā vakarā varēsim dzirdēt un savus jautājumus prasīt pašai Jolantai.

Neticams ir arī šī gada pirmā ceļojumu stāstu vakara galvenās varones dzīvesstāsts.

Kad arī Latvijā skaista ziema un vairāk laika var veltīt sev un pārējām interesantajām lietām pasaulē, brauc uz Cesvaini mazliet pārziemot - ar Antarktīdas stāstiem!

Cesvaines Tūrisma centra informācija, tel. 26172637

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes