10. februārī - nakts autofotoorientēšanās "Vestiena- Liezēre"

ziņa publicēta 07.01.2024
Lielāks foto Nu jau par tradīciju ir kļuvis tas, ka nakts autofotoorientēšanās sezona tiek atklāta Madonas novadā. Arī 2024.gads nebūs izņēmums.

10.februārī ikviens tiek aicināts izmēģināt šo jautro, interesanto un populāro izklaidi - tikai ar lukturīti un auto gaismām tumsā meklēt dažādas sarežģītības kontrolpunktus un pie tiem mēģināt pareizi nofotografēties, kā arī veikt neparastus papilduzdevumus.

Šoreiz par brauciena reģonu ir izvēlēta Vestienas - Liezēres pusē. Visu brauciena reģionu skatīt:
https://nakts.brauciens.lv/doc/regions-44.jpg

Braucienu varēs sākt no jebkuras vietas šajā reģionā laika posmā no plkst.17.30 - 19.00. Finišs pēc 4 stundām jebkurā vietā.

Visi brauciena materiāli tiks nosūtīti komandām uz WhatsApp starta brīdī.

Lai piedalītos braucienā, būs nepieciešams vieglais automobilis, fotoaparāts un/vai viedierīce (ar iespēju nosūtīt un saņemt WhatApp ziņas), atstarojošā veste fotogrāfam, ļoti labs lukturis objektu izgaismošanai, kā arī laikapstākļiem atbilstoši apavi.

Tā kā organizatoru izsniegtā orientēšanās karte būs bez mēroga, var noderēt arī papīra autoceļu karte Madonas novads (Jāņa Sēta).

Dalības maksa pirmajām 30 komandām ir 29€.

Komandā ir jābūt vismaz 2 cilvēkiem. Jautrībai aicini līdzi savus draugus, ģimeni un četrkājainos mīluļus! Maksimāli komandā var būt tik daudz cilvēku, cik pieļauj konkrētā automobiļa ietilpība.

Reģistrē savu komandu: https://nakts.brauciens.lv

Ja Tev vēlās nakts stundās nenāk miegs un prāts nesās uz piedzīvojumiem, izmēģini nakts autofotoorientēšanos!
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes