Cesvaines Pils Restorāns atvērts apmeklētājiem

ziņa publicēta 16.12.2023
Lielāks foto Garšīga ēdiena baudītājus gaida Restorāns Cesvaines pilī!

Aicinām uz maltīti skaistajā Cesvaines pilī – pilskunga virtuves tradīcijās ar mūsdienīgiem aromātiem un interesantiem austrumu akcentiem. Saviem ciemiņiem piedāvāsim muižas laiku cepešus, papildinātus ar mūsdienīgākiem garšas trendiem un Austrumu virtuves aromātiem.

Restorāns izmanto svaigus dārzeņus un augļus, gaļas un jūras produktus, uzburot bagātīgu piedāvājumu un garšas harmoniju saviem viesiem.

Restorāna ēdienkarte ir kā ceļojums cauri laikiem, kas atver durvis uz seno medību viesību noskaņu, vienlaikus atklājot mūsdienīgas garšas un Kaukāza smeķi:

  • Fazāna cepetis ar austrumu piedevām.
  • Muižkunga laiku virtuves tradīcijās gatavotās ribiņas marinētas citrusu augļos, kūpinātas un pasniegtas ar granātābola sulas spirgto glazējumu.
  • Senās viesību rezidences mednieku gaļas zupa ar aromātisku garšvielu bagātību un valriekstiem nodrošina tai dziļu garšu, siltu garšu.
  • Krēmīga, maiga sezonālo dārzeņu zupa, bagātināta ar ceptām garnelēm, atverot izsmalcinātu jūras velšu garšu noti.
  • Samtaini sulīgie grilētu dārzeņu salāti papildināti ar īpašu mērci.
  • Mūsu šefpavāra īpaši aprūpēta strauta forele – bez asakām, pildīta ar garšaugu sviestu, grilēta marinētās vīnogu lapās.
  • Īpašs un spilgts ēdiens ir omārs ar sviesta - citronu mērci.

Tālo jūru lielais vēzis tiek grilēts, pasniegts ar vismaigākās garšas dārzeņiem un pavāra īpašo sviesta - citronu mērci. Zinājāt, ka pils muižkungs cepešus vienmēr ēda ar rokām, bez mulsuma pamērcējot noplūktos gabaliņus mērcē un daudz nebēdāja, ja visi pirksti bija mērcē?

Tas ir tikai īss ieskats, lai rosinātu apetīti un fantāziju! Un, protams, deserts un izmeklēts dzēriens noslēgs maltīti un piepildīs dzīvi ar jaunu garšu.

Visa ēdienkarte, kontakti un rezervācija mūsu mājaslapā: https://cesvainespilsrestorans.lv/

Restorāns Cesvaines pilī gaida visus ēdiena baudītājus, vēsturiskās vides un kultūras  gardēžus atklāt un novērtēt šo senatnes, skaistās vides un modernās virtuves noskaņu un harmoniju!

Darba laiks: Trešdiena, ceturtdiena – 12.00 - 18.00; Piektdiena, sestdiena, svētdiena – 12.00 - 20.00
Tālr:  +371 29901120

Cesvaines pils restorāna
mārketinga nodaļas vadītāja Jana Škutāne

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes