Īpašie Ziemassvētku piedāvājumi Madonas novadā

ziņa publicēta 14.11.2023
Lielāks foto Gaidot gada skaistākos un ģimeniskākos svētkus- Ziemassvētkus, esam apkopojuši īpašos svētku piedāvājumus Madonas novadā. Ieskaties un izvēlies savu svētku sajūtu kādā no tūrisma saimniecībām un apskates vietām!

DARBOJIES!

No 15. līdz 16. decembrim Tējas ražotne “Plūkt” aicina uz atvērto durvju dienu Ziemassvētku noskaņās.

15.decembrī:

15.30 - 16.00 stāstījums par tējas radīšanas procesu, produktiem un ekskursija pa ražotni.
16.00 - 17.00 tējas degustācija. Iespēja nobaudīt 3-5 dažādas tējas, iepazīties ar tējas augu labajām īpašībām.
15.00 - 19.00 dāvanu darbnīca, kurā varēsiet izveidot savu dāvanu komplektu.
Adrese: Saulessēta, Prauliena, Madonas novads.
Pieteikšanās: info@plukttea.com vai pa tel. 26459897


18. decembrī plkst 18.00 brīvdienu mājā "Lielie Kupri" notiks "Piparkūku dekorēšanas meistarklase". Mācīsimies dekorēt divu veidu piparkūkas- mežģīņu un krāsainās. Uzzināsi kā pagatavot cukura glazūru. Visi materiāli tiks nodrošināti uz vietas. Dalības maksa 10 eur no personas. 
Adrese: Lielie Kupri, Aronas pagasts, Madonas novads.
Pieteikšanās pa tel. 29778671

Aktīva darbošanās notiks Vinetas Meisteres "Izšūto gleznu galerijā".
Iespēja kopīgi izšūt dažādus tekstus un ornamentus ar Ziemassvētku tematiku. Visi materiāli tiks nodrošināti uz vietas. Adītājām vai pērļotājām aicinām paņemt savu darbiņu līdzi, lai varam kopīgi darboties.

Meistarklases:
22.decembrī, plkst.15.00
23.decembris, plkst.13.00
26.decembris, plkst.12.00
30.decembris, plkst.12.00
Adrese: Veidenbauma iela 11, Cesvaine, Madonas novads.
Pieteikšanās pa tel. 29761510.

KLAUSIES!

16.decembrī LVM Kalsnavas arborētumā notiks Kārļa Kazāka koncerts.

Ziemas naksnīgā ainava un lampiņu gaismas aicina uz dziesminieka un stāstnieka Kārļa Kazāka koncertu balti piesnigušajā Latvijas valsts mežu Kalsnavas arborētumā.
16. decembrī, sākot no pulksten 18.00, vieglas un melanholiskas melodijas un gaišas sarunas par dzīvi un mīlestību pielies arborētuma apsnigušo dārzu koncertā "Ziemas vēstules".Ieejas biļete - 6 eur. Biļetes var iegādāties tiešsaistē www.bezrindas.lv vai arī pasākuma dienā LVM Kalsnavas arborētuma kasē.
Adrese: LVM Kalsnavas arborētums, Ogu Īves, Jaunkalsnava, Kalsnavas pagasts, Madonas novads.

IZBAUDI!

Kā ik gadu, uz Ziemassvētku laiku SIA "Domu pieturai" top kāds īpašs piedāvājums.
Šogad, sadarbojoties ar SIA „Skrīveru saldumi”, tapuši dāvanu komplekti, kuru saturā piedāvājam mūsu vīnu ar kādu no gardajam dražejām, piemēram, ar mandelēm šokolādē, dzērvenēm baltajā šokolādē u.tml.
Tāpat kā ik gadu piedāvājam karstvīnu un mūsu pašu cepto tradicionālo Ziemassvētku kēksu.
Dāvanu komplektus gatavojam pēc iepriekšēja pasūtījuma, tāpēc aicinām par piedāvājumu sazināties, zvanot pa tel. 29296045 vai rakstot uz e-pastu domupietura@inbox.lv.
Esiet vienmēr gaidīti mūsu veikaliņā Madonā, Raiņa ielā 19, tikšanās laiku iepriekš saskaņojot (29296045; 26395710), kā arī šogad 16. decembrī no plkst.9.00-15.00, 20. un 21. decembrī no plkst.10.00-18.00 būsim sastopami Ziemassvētku POP-UP veikaliņā Madonas biznesa attīstības centrā, Saieta laukumā 2A, Madonā.
Lai Domu pieturas gatavotie vīni un dāvanas vairo prieku un rada svētku sajūtu arī Jums!

RELAKSĒJIES!

Aicinām ciemos baudīt ziemas burvību namiņā “UpeNes”, kas atrodas Aiviekstes upes krastā! 
Janvāra un februāra darba dienās un svētdienām īpašais piedāvājums: namiņš, pirtiņa un kubls - 159,00 Eur (līdz 4 cilvēkiem).
Pie mums burvīga vietiņa, lai atzīmētu svētkus vai īpašos mirkļus ģimenes vai nelielā draugu lokā! Labprāt parūpēsimies par visu, tai skaitā par siltām brokastīm, garšīgām vakariņām, Lubānas kūkām un Lubānas vīnotavas vīniem.
Adrese: Upenes, Indrānu pagasts, Madonas novads.
Pieteikšanās pa tel. 26323552.

APSKATI!

Svētku gaidīšanas sajūtas Cesvaines pilī gada nogalē.

Ziemassvētkus gaidot, esam radījuši svētku noskaņu sev un apmeklētājiem, iekārtojot un izpušķojot vienu no skaistākajām pils telpām – Mednieku telpu. Pils ēdamzālē tapusi arī izstāde no Cesvaines pils krājuma, lai parādītu dārgumus no mūsu apcirkņiem, kas saistās ar šo laiku – gan kalendārus no dažādiem gadagājumiem, Bībeles (lielākoties iespiestas 19.gadsimtā), mācītāja un Cesvaines vidusskolas dibinātāja A.Vītola sprediķu piezīmju klades, sprediķu grāmatas, dziesmu grāmatas, tautasdziesmas un mīklas. Krājums var lepoties arī ar iepriekšējo Cesvaines luterāņu baznīcas altārsegu un biķeri, ko saistībā ar Kristus piedzimšanas svētkiem izlikām apmeklētājiem pieejamai apskatei. Nāc un notver savu svētku noskaņu pie mums!
Adrese: Pils iela 1, Cesvaine, Madonas novads, tel. 64852225, 28337703.

Ziemassvētku laikā aicinām uz Madonas muzeju, kurā skatāmas izstādes papildina svētku noskaņu, ļauj baudīt mākslu, kavēties atmiņās un iepazīstina ar vēsturiskiem notikumiem:  lielajās zālēs tā ir 8. decembrī atklātā  ilggadējā Rundāles pils direktora, mākslinieka Imanta Lancmaņa izstāde “Imanta Lancmaņa māksla gadu gaitā”, mazajā zālē izstāde “Sports un grācija” par Mirdzu Bianku Martinsoni, kura savulaik bijusi rakstnieces Ilzes Kalnāres romāna “Sniega roze” varones prototips, savukārt foajē izstāde par Ziemassvētku rotājumiem.
Adrese: Skolas iela 10a, Madona.

Lai skaists un brīnumains svētku gaidīšanas laiks! 

Ziņas autore: Ilze Stūre, tel. 27294005, e-pasts: ilze.sture@madona.lv 

 

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes