15. decembrī Himalaju stāsti Cesvainē un Ērgļos

ziņa publicēta 06.11.2023
Lielāks foto Kalnu cienītāji aicināti piedalīties Himalajiem veltītos stāstu vakaros Cesvaines Tūrisma centrā un Ērgļu stacijā.


CESVAINĒ
ziemas sezonas pirmajā stāstu vakarā "dosimies" uz Nepālas Himalajiem  kopā ar VALDI VANAGU - Sens of Team vadītāju un Adventure Therapy Latvija piedzīvojumu terapijas praktiķi.
Vakara vadmotīvs ir "Nepālas Himalaji - kalni, kultūra un vienkāršība".

"Mani sauc Valdis. Esmu precējies ar brīnišķīgu sievieti u n man ir divi žiperīgi puikas – Jēkabs un Krišjānis, kā arī meitiņa- Līva, līdzsvaram. Bērnībā biju slimīgs bērns. Tāpēc, mācoties vidusskolā, iesaistījos tūrisma pulciņā. No tā brīža dzīve ir nesaraujami saistīta ar visa veida piedzīvojumiem – krāčainas upes ar ūdenskritumiem, sniegotas virsotnes, sniega dēļa slīdēšana pa neskartiem pūdera laukiem. Tas man ir devis spēku un iespēju izzināt savas personīgās robežas.

Ceļošana un piedzīvojumi ir saistīti ar manu darbu. Es radu un vadu komandas veidošanas programmas, kas arī dod iespēju cilvēkiem ieraudzīt sevi un kolēģus no citas puses. Bieži situācijas un uzdevumi komandas treniņos liek apzināt savu slēpto potenciālu un iekšējo spēku.
Manuprāt, dzīves spēks ir būt atvērtam pret pasauli, jaunām situācijām un neļaut sev ierāmēties pieņēmumos un ikdienā," tā sevi raksturo Cesvaines ceļojumu stāstu vakara varonis.

Norises vieta - Cesvaines Tūrisma centrs, Pils iela 2
Laiks - p
lkst. 18:00
Pasākuma garums - ap 2 h

Dalība - bez maksas

Pavasara ceļojumu stāstos jau esam "pabijuši" Japānā kopā ar Dainu Sinkeviču, Marokā ar Lolitu Kostjukovu un visā plašajā pasaulē ar ceļojumu grāmatu autori Zani Eniņu.

Ziemas sezonas nākamie stāstu vakari:
11. janvārī kopā ar Jolantu Bērziņu iepazīsim Antarktīdu,
15. februārī Edīte Kaņepāja-Vanaga dalīsies savā Portugāles pieredzē.

ĒRGĻOS  KRISTĪNE VILCĀNE pastāstīs par savu neseno Himalaju pieredzi kopā ar Valdi Vanagu, atklājot Himalaju burvību tuvāk Indijai.

Kristīne saka, ka: "p
atiesa dzīves jauda slēpjas vienkāršā un visiem zināmā patiesībā: Veselā miesā vesels gars! Cilvēka ķermenis un prāts ir tik ļoti saistīti, ka nav iespējams tos uzlūkot atrauti vienu no otra. Tieši tādēļ šī ir pieeja, kuru pielietoju savās koučinga sesijās, pārgājienos un izaugsmes pasākumos.
Turklāt esmu pārliecināta, ka jaunas zināšanas, atziņas un pieredze ir daudz noturīgākas, ja tās atnāk viegli – caur spēli, piedzīvojumu, mazliet adrenalīna, kustībām un būšanu dabā."

Būs iespēja ne tikai dzirdēt stāstus, bet pabaudīt arī Ērgļu stacijas viesmīlību - gardu kafiju un ēdienu.

Norises vieta - Ērgļu stacija, Stacija iela 1
Laiks - plkst. 19.00

Pasākuma garums - ap 2 h
Dalība - bez maksas

Laipni aicināti mirkli pabūt kalnu iespaidā!

 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes