15. un 16. jūlijā Madonas novada amatierteātru festivāls Lubānā un Cesvainē

ziņa publicēta 13.06.2023
Lielāks foto Visus teātra mīļus laipni aicinām uz Madonas novada amatierteātru festivālu, kas notiks 15. jūlijā Lubānas pilsētas estrādē un 16. jūlijā Cesvaines kultūras namā. Izmantojiet iespēju skatīties amatierteātru iestudētās izrādes. Ieeja uz visām šī festivāla izrādēm ir bezmaksas.

 15.07. Lubānā un 16. 07.Cesvainē notiks Madonas novada amatierteātru kolektīvu festivāls. Divās dienās skatītāji varēs skatīties astoņas amatierteātru izrādes. Lubānā izrādes tiks rādītas pilsētas estrādē, bet Cesvainē uz kultūras nama skatuves. Aicinām skatītājus izbaudīt amatierteātru sniegumu!

Šī festivāla mērķis ir  veicināt Madonas novada amatierteātru viesizrāžu darbību un savstarpējo pieredzes apmaiņu, sadraudzību starp kolektīviem. Lai pilnveidotu amatierteātru režisoru zināšanas un prasmes, šajā festivālā viņiem būs iespēja piedalīties  divās meistarklasēs. Savas zināšanas viņi varēs papildināt pie profesionāla režisora, dramaturga Jāņa Baloža meistarklasē “Kopienā balstītas teātra izrādes  tehnikas teorija un prakse.” un pie komponistes Paulas Ābeles meistarklasē  “Izrādes muzikālais noformējums, darbs ar aktieri.”.

Festivāla organizatori:

Lubānas un Cesvaines kultūras nams sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību

Ieeja uz teātra izrādēm bez maksas.

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes