30. jūnijā un 1. jūlijā - mūzikas vakari "Madonas Alus terasē"

ziņa publicēta 29.04.2023
Lielāks foto Muzikālas noskaņas "Madonas Alus terases" pagalmu pildīs ceturtdienas, piektdienas un sestdienas vakaros.


"Madonas Alus" piedāvājums: alus, vasaras restorāns, gruzīnu virtuve, ekskursijas, kemperu parks. Vairāk ŠEIT
Adrese: Bodnieki, Praulienas pagasts, Madonas novads.
Mūzikas vakaru laiks: plkst. 18.00 - 20.00

Ceturtdien, 29.06.2023. no plkst. 18.00 līdz 20.00 muzicēs bards - Vita Krūmiņa. Vita ir Cesvainiete, liepājnieces Austras Pumpures skolniece. Vitas repertuārā ir gan tautasdziesmas, gan Imants Kalniņš, gan pazīstamu bardu kompozīcijas. Vita ir aizrāvusies ar mūzikas meditāciju un priecāsies, ja pazīstamām melodijām aktīvi darbosieties un dziedāsiet līdzi.

Piektdien, 30.06. no plkst. 18.00 līdz 20.00 muzicēs jaunā dziesminiece Loreta Māliņa. Loretai patīk uzspēlēt draugiem pie ugunskura, kafejnīcās, kāzās, dzimšanas dienās, nometnēs un visur, kur vien cilvēkiem sasildīt sirdi ar mūziku. Jaunā dziesminiece piedalījusies dažādos konkursos, no kuriem jauno dziesminieku konkursā “Tīrradnis” ieguva 2. vietu un skatītāju simpātiju, Loretas otrā orģināldziesma “Horizonts” vēl šodien dzirdama radio SWH oranžajos viļņos. Loreta izpilda gan savas orģināldziesmas, gan latviešu iemīļotos estrādes hitus un jaunāko popmūziku. “Man ir sajūta, ka nevis eritrocīti, bet gan notis ir tās, kas sastāda lielāko daļu manu asiņu. Ja no visām pasaules krāsām man jāizvēlās sava mīļākā - es bez šaubām izvēlos mūziku” - tā saka Loreta.

Sestdien, 01.07. no plkst. 18.00 līdz 20.00 muzicēs jaunā un perspektīvā vokāliste Sintija Velme un Kristaps Vēvers no Latgales. Duets piedalās XFactors atlasē. Sintija ir ńēmusi dalību Latvijas šlāgeraptaujā, piedalījusies X-Faktorā, dzied un spēlē balles, koncertus. vada ansambli un folkloras kopu Krišjāņu pagastā. Kristaps ir piedalījies Paula, Kalniņa un Liepiņa vokālistu konkursā JAUNĀS ZVAIGZNES! Kristaps kopā ar brāļiem un tēvu ilgus gadus uzkrājis pieredzi spēlējot un dziedot grupā “The Kutus” uc. Duets izpildīs latviešu un latgaļu pop un rokmūzikas grāvējus.

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes