15., 16. un 17. jūnijā - "Madonas Alus terasē" mūzikas vakari

ziņa publicēta 12.05.2023
Lielāks foto Muzikālas noskaņas "Madonas Alus terases" pagalmu pildīs ceturtdienas, piektdienas un sestdienas vakaros.

"Madonas Alus" piedāvājums: alus, vasaras restorāns, gruzīnu virtuve, ekskursijas, kemperu parks. Vairāk ŠEIT
Adrese: Bodnieki, Praulienas pagasts, Madonas novads.
Mūzikas vakaru laiks: plkst. 18.00 - 20.00

Ceturtdien, 15.06. muzicēs saksofonists no Cēsīm, Vilnis Auziņš. Vilnis ir pagājušā gadsimta ievērojamas Vidzenes grupas Tremolo dibinātājs, kā arī Cēsu bigbenda idejas autors - "kūdītājs"! Cēsu bigbends aizsācies pirms divdesmit gadiem, kuru Vilnis, kopā ar dēlu Mareku, atkal ceļ saulītē! Saksofonists Vilnis Auziņš uz Madonas alus skatuves spēlēs divdesmitā gadsimta pasaules skaistākās melodijas! Baudīsim!

Piektdien, 16.06. uzstāsies flamenko ģitārists no Baltinavas Rihards Krilovs. Rihards ir talantīgs ģitārists, kurš ietekmējies no tādiem pasaules spīdekļiem kā Tommy Emanuel, Al de Miole un citiem. Viņa repertuārā būs arī paša radītas kompozīcijas.

Sestdien, 17.06. muzicēs bards un dziesminieks Intars Zommers ar šaušalīgu skatuves vārdu - ZOMBIS. Viņam ir 30 gadu skatuves pieredze. Labprāt Intars uzsspēlē draugiem,  nesmādē arī ielu muzicēšanu. Zombis ir piedalījies konkursā X FAKTORS, viņa dziesmas joprojām skan Radio SWH Priekšnamā. Intars Vidzemes pusē ir zināms kā spilgts pop un rok dziesmu izpildītājs. Viņa repertuārā ir gan bardu kompozīcijas, gan latviešu un ārzemju hitu kaverversijas. Intars par sevi saka - Es kalpoju mūzikai!

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes