Aicinām uz maltīti skaistajā Cesvaines pilī – pilskunga virtuves tradīcijās ar mūsdienīgiem aromātiem un interesantiem austrumu akcentiem. Saviem ciemiņiem piedāvāsim muižas laiku cepešus, papildinātus ar mūsdienīgākiem garšas trendiem un Austrumu virtuves aromātiem.
Restorāns izmanto svaigus dārzeņus un augļus, gaļas un jūras produktus, uzburot bagātīgu piedāvājumu un garšas harmoniju saviem viesiem.
Restorāna ēdienkarte ir kā ceļojums cauri laikiem, kas atver durvis uz seno medību viesību noskaņu, vienlaikus atklājot mūsdienīgas garšas un Kaukāza smeķi:
Tālo jūru lielais vēzis tiek grilēts, pasniegts ar vismaigākās garšas dārzeņiem un pavāra īpašo sviesta - citronu mērci. Zinājāt, ka pils muižkungs cepešus vienmēr ēda ar rokām, bez mulsuma pamērcējot noplūktos gabaliņus mērcē un daudz nebēdāja, ja visi pirksti bija mērcē?
Tas ir tikai īss ieskats, lai rosinātu apetīti un fantāziju! Un, protams, deserts un izmeklēts dzēriens noslēgs maltīti un piepildīs dzīvi ar jaunu garšu.
Visa ēdienkarte, kontakti un rezervācija mūsu mājaslapā: https://cesvainespilsrestorans.lv/
Restorāns Cesvaines pilī gaida visus ēdiena baudītājus, vēsturiskās vides un kultūras gardēžus atklāt un novērtēt šo senatnes, skaistās vides un modernās virtuves noskaņu un harmoniju!
Darba laiks: Trešdiena, ceturtdiena – 12.00 - 18.00; Piektdiena, sestdiena, svētdiena – 12.00 - 20.00
Tālr: +371 29901120
Cesvaines pils restorāna
mārketinga nodaļas vadītāja Jana Škutāne