Akcija "Gaismas ceļā" trīs Vidzemes pilīs

ziņa publicēta 08.10.2022
Lielāks foto Vasarā aizsāktā akcija, aicinot doties īpašā piedzīvojumā ceturtdienu vakaros trīs skaistās Vidzemes pilīs - Cesvaines, Stāmerienas un Alūksnes - turpināsies arī rudens, ziemas un pavasara sezonā!

Piesakies un ļaujies piedzīvojumam “Gaismas ceļā” jau tagad – akcija ir sākusies! Pilis gaidīs ciemos ikvienu, lai piedāvātu nokļūt gaismas un tumsas spēļu varā un ļauties īpašas atmosfēras baudīšanai, izzinot trīs dažādos vēstures stāstus, notikumus un noslēpumus, kas apvij Cesvaines pili, Stāmerienas pili un Alūksnes Jauno pili!

Fon Vulfu ģimenes ligzda – CESVAINES PILS savu 127 gadus ilgajā vēsturē ir daudz piedzīvojusi. Tā nes sev līdzi daudz stāstu, notikumu un leģendu. Netrūkst arī spokainu nostāstu par dažādiem pils tēliem, ar kuriem sastapušies gan pils darbinieki, gan tās viesi. Šos apslēptos stāstus varēs atklāt citādā ekskursijā, apskatot, uzzinot un sajūtot to, ko ikdienā nerāda un nestāsta. Gida pavadībā apmeklētāji varēs aplūkot īpašas vietas pilī, kas izcels ikdienā nesaskatāmo, atspoguļojot un liekot sajust gaismas un tumsas spēles Cesvaines pilī dažādos laikos.

Īpašais piedāvājums aktuāls no oktobra līdz maijam katra mēneša pirmās un trešās ceturtdienas vakaros. Sākums – no plkst. 18:00.

Ekskursijas gida pavadībā notiks pēc iepriekšēja pieraksta, kas jāveic vismaz vienu dienu iepriekš pa tālr. +371 22023730, +371 64852225. Dalības maksa – 15 EUR no personas. Minimālais apmeklētāju skaits – 4 personas.

Kultūrvēsturiskā mantojuma un vēstures izzinātāji, mākslas un kultūras baudītāji, kā arī neparastu piedzīvojumu meklētāji aicināti baudīt aristokrātisko vakaru Alūksnes pilī, pasaulīgo mīlas stāstu Stāmerienas pilī vai ikdienā nesaskatāmo Cesvaines pilī!

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes