.

Pašvaldību sporta spēlēs Vestienā – uzvar www.madona.lv komanda

iesūtīts: 2019.08.21 17:26
Baudot brīnišķīgu laiku, Vestienas skaistās dabas ainavas, mājinieku viesmīlību un organizatoru paveikto, 17.augustā Vestienā norisinājās Madonas novada pašvaldību darbinieku un viņu ģimenes locekļu sporta spēles.

Šogad piedalījās 12 pašvaldību komandas, kuras savas prasmes izmēģināja 9 komandu un 5 individuālajos sporta veidos. Šķēršļu joslā visveiksmīgāk startēja Aronas komanda, makšķerēšanā – meistarīgākā Kalsnavas komanda(Viktors Ūdris), zolītē – Liezēres komanda(Jānis Stepiņš), cīnā uz baļķa – www.madona.lv komanda, pludmales volejbolā – Barkavas komanda, balonu cīņās – www.madona.lv komanda, šautriņu mešanā – www.madona.lv komanda, sporta organizatoru cīņās – Aronas komanda(Vents Ikaunieks) un pagastu pārvalžu vadītāju cīņās labākais Valdis Gotlaufs(Prauliena). Individuālajos veidos labākie, orientēšanās labirints – Rita Kromāne un Vents Ikaunieks, florbola metienos – Viktorija Brutāne un Vents Ikaunieks, ping – pong spainī – Liene Kokoreviča un Emīls Āboliņš, šaušanā ar pneimatisko šauteni – Elīna Mālniece un Valdis Grundmanis, šautriņu mešanā – Māris Gailums un Lana Stradiņa.

Kopvērtējumā saskaitot punktus labākajos 8 komandu sporta veidos par 2019.gada Madonas novada pašvaldību sporta spēļu uzvarētājiem ar 22,5 punktiem kļuva komanda www.madona.lv, 2.vietā tikai atpaliekot par vienu punktu ar 23,5 punktiem – Praulienas pagasta komanda, bet trešajā vietā tikai pateicoties vairāk izcīnītajām augstākām vietām komandu sporta veidos ar 43 punktiem Aronas pagasta komanda, ceturtajā vietā arī ar 43 punktiem Sarkaņu pagasta komanda, piektajā vietā ar 43,5 punktiem Mārcienas pagasta komanda un sestajā vietā ar izcīnītajiem 47 punktiem Barkavas pagasta komanda.

Kopvērtējuma 1.-6. vietu ieguvējas komandas, komandu sporta veidos 1.-3. vietu ieguvējas un individuālajos sporta veidos 1.-3. vietu ieguvēji, saņēma Madonas novada pašvaldības sarūpētos kausus un medaļas.

Paldies visiem pagastiem par piedalīšanos sporta spēlēs.

Paldies sacensību galvenajam tiesnesim Jurim Švarcam un viņa tiesnešu komandai, Vestienas pagasta pārvaldei, Vestienas pamatskolai un pavārēm par sadarbību.

Uz tikšanos 2020.gada pašvaldību sporta spēlēs Praulienā.

Vairāk foto.

Video.

‌                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: Māris Gailums
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums