‌No 5.-7.jūlijam Jelgavā - VIII Latvijas Jaunatnes Olimpiāde

iesūtīts: 2019.07.04 16:09
‌Kopumā Latvijas Jaunatnes Olimpiādē no 5.-7.jūlijam Jelgavā un citās apkārtnes pilsētās piedalīsies ap 3000 jauno sportistu no visas Latvijas.

Tostarp būs 42 sportisti un 10 treneri no Madonas novada, pārstāvot sekojošus sporta veidos - karatē sportu, orientēšanās sportu, vieglatlētiku, basketbolu, futbolu, BMX riteņbraukšanu. Delegācijas vadītājs - Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors Voldemārs Šmugais. Atklāšanas parādē piedalīsies arī Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs​, Madonas pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris un Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators Māris Gailums.

Latvijas Jaunatnes Olimpiāde ir nozīmīgs notikums Latvijas sportā, kas pulcē jaunos sportistus no visas Latvijas. Olimpiādes laikā tiks noskaidrota sportiskākā Latvijas pašvaldība un labākie Latvijas sportisti vasaras Olimpisko spēļu sporta veidos.

Vienlaikus sportisti vairākos sporta veidos sacentīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju Eiropas Jaunatnes vasaras Olimpiādē, kas nākamā gada vasarā notiks Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

‌Uzzini vairāk.


‌Lai mūsējiem veicas!!!



‌Informāciju sagatavoja: Māris Gailums un Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums