Madonas pilsētas svētku laikā – spēka izturības pārbaudījums

iesūtīts: 2019.05.14 15:21
Tieši tāpat kā pērn Madonas pilsētas svētku gaitā 8.jūnijā spēka izturību pārbaudīs sportisti, spiežot svaru stieni uz reižu skaitu.

Sacensībās var piedalīties ikviens sportot gribētājs, iepriekš piesakoties sistēmā “piedalies.sp.lv”. Dalībnieku pieteikumi būs gaidīti līdz 5.jūnijam.

Tieši 8.jūnijā Saules ielā 15 (kafejnīcas “Rudzons” iekšpagalmā) pulksten 11.30 notiks 2019.gada Madonas novada atklātais čempionāts spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu. Tas būs 10. Latvijas kausa posms. Šajās sacensībās sportisti pārbaudīs savu spēka izturību, uzspiežot svara stieni pēc iespējas vairāk reižu. Svara stieņa smagumu noteiks katra dalībnieka svēršanās laikā uzrādītais personīgais svars. Savukārt sievietēm uz svaru stieņa tiks uzlikta puse no personīgā svara. Sacensību dalībniekiem jāņem vērā, ka svēršanās paredzēta no pulksten 9.30 līdz 11.00.

Lai savējiem izdotos, aicināti tiek arī līdzjutēji, jo viņu atbalsts ir neatsverams! Ieeja sacensībās – par brīvu.

Sacensību mērķis ir Madonas novada kausa ieguvēju komandām un individuāli spēcīgāko sportistu noskaidrošana, sacensību organizācijas pilnveidošana, turpmāko sacensību organizēšanai Latvijas Republikas mērogā, kā arī lauku novadu sportiskās dzīves dažādošana.

Sacensības organizē biedrība “SCK Madona “ sadarbībā ar Madonas novada domi un Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta: interneta veikals: http://veikals.sp.lv, SCK Madona, firma “Pharmatek” ar savu produktu “Calciver”, kas ir galvenie balvu devēji. Viņu balvas saņems pirmais trijnieks visās kategorijās. Pasākumu līdzfinansē Latvijas Republikas Izglītības un Zinātnes ministrija, kā arī Madonas novada dome.


NOLIKUMS 

‌Informāciju sagatavoja: Inita Savicka

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Latvijas Pauerliftinga federācija

tel. 29180354, epasts: sab@sp.lv
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums