U-13 basketbolisti beidz BBBL sezonu

iesūtīts: 2019.05.13 13:46
Madonas BJSS U-13 (2006.g.dz.) jauniešu komanda noslēdza BBBL (Baltijas zēnu basketbola līga) sezonu no 10.-12.maijā Talsos.

Uz pēdējo šīs sezonas posmu Talsos Madonas jaunie basketbolisti ieradās 14 puišu sastāvā. Šis posms tika veltīts nevis rezultāta sasniegšanai, bet gan katra spēlētāja spēles laika palielināšanai, līderiem – samazināšanai. Visas spēles tika aizvadītas 3 pieciniekos, tikai pēdējā ceturtdaļā spēlēja tie spēlētāji, kas uz doto momentu ir nedaudz pārāki par pārējiem.

     Pirmajā spēlē, pēc tālā ceļa- zaudējums Lietuvas ASKA komandai 25:63, otrajā 46:69 BS Rīga/Jugla. 11.maijā jau daudz labāka cīņa pret Sankt Pēterburgas komandu Centralnaya, tomēr zaudējums 52:63. Otrajā dienā zaudējums vietējai Talsu komandai 43:72.

     Pēdējā dienā ceturtajā ceturdaļā nedaudz pietrūka laika, lai panāktu Tukuma komandu spēles izskaņā,tomēr zaudējums 56:61 un sezona noslēgta ar pieredzes iegušanu un pozitīvām emocijām.

     Ar labām sekmēm 3 punktu metienu konkursā Madonas komandu pārstāvēja Pēteris Supe, nedaudz sliktāku rezultātu uzrādīja Markuss Peilāns. Apbalvošanas laikā par komandas vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti Jānis Diks Bortņikovs un Markuss Peilāns. Komandā spēlēja Roland s Antulis, Kristofers Pauls Pātaga, Jēkabs Liepiņš, Mario Strods, Viesturs Baužis, Roberts Kurzemnieks, Markuss Ļebedevs, Rainers Dominiks Iecelnieks, Toms Gulbis, Pēteris Supe, Rainers Ščeglovs, Markuss Peilāns un Jānis Diks Bortņikovs.

     Paldies Madonas BJSS, vecākiem un puišiem par izturību sezonas laikā un uz tikšanos 3x3 basketbola laukumos,  treniņos un vasaras treniņnometnēs!  

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums