Projekts “MĒS ESAM STIPRI!” ir piedzīvots!

iesūtīts: 2020.12.29 15:39
Biedrība OK Arona laikā no 2019.gada 1.decembra līdz 2020.gada 30.oktobrim realizēja Eiropas Savienības fondu darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 8.3.4. specifiskā atbalsta mērķa “Samazināt priekšlaicīgu mācību pārtraukšanu, īstenojot preventīvus un intervences pasākumus” projektu Nr. 8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ietvaros jaunatnes iniciatīvas projektu "MĒS ESAM STIPRI!".

 

Projekta mēķis bija novados dzīvojošiem jauniešiem  piedāvāt tuvu dzīvesvietai aktivitātes, kurās darbojoties, jaunieši ieraudzīs sevī un apkārtnē pozitīvo, pilnveidos savas zināšanas un prasmes, kļūs mērķtiecīgāki , patstāvīgāki ar skaidrāku redzējumu par izglītības nozīmi katra cilvēka dzīvē.

Projektā piedalījās 34 jaunieši- aktīvās nodarbībās dabā, apgūstot orientēšanās iemaņas, jaunieši papildināja zināšanas par kartes lasīšanu, par rīcību dabā, mācījās sadarboties, nospraust mērķus un pieņemt lēmumus , cienīt cita viedokli un gudri risināt konfliktu.

Tika pārrunātas tēmas par kaitīgiem un riskantiem ieradumiem, kā no tiem atteikties un ko likt vietā.

Projekts palīdzēja jauniešiem savādāk paskatīties uz skolu un tur iegūstamajām zināšanām, novērtēt savu ceļu uz izglītības iegūšanu un saskatīt savu vietu skolas un ārpusskolas aktivitātēs.

Jaunatnes iniciatīvu projekts “Mēs esam stipri!” 100 % tieka finansēts no projekta "PuMPuRS" līdzekļiem.



Biedrība “OK Arona”

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums