Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=9968

Būt vai nebūt - būt! Kur būt - Barkavas koledžā! Ģitāristu sesija no 18. līdz 23. oktobrim.

2020.09.30 14:21

Augstāk minēti galvenie jautājumi un atbildes ikgadējai Ģitāristu sesijai. Sesija Madonas pilsētā ir notikusi 18 reizes, 2002. gadā tā norisinājās Cesvainē, iepriekšējos četrus gadus mājvietas bija Praulienas skola, taču šogad esam bezgala priecīgi par jaunu vietu! Tā ir Jēkabpils agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienība!

Iepazīstoties ar koledžas pārvaldnieci, Silviju Smelteres kundzi, viss liecināja, ka mēs - sesijas dalībnieki, organizatori, meistari, grupas un klausītāji šeit esam gaidīti. To ar prieku apliecināja arī Barkavas pagasta vadītājs Aigars Šķēls.

Apskatot apartamentus, man jāsaka, ka tik lepnas gultasvietas sesijas 24 gadu ilgajā darbības laikā nav bijušas. Katrā blokā ir divas istabiņas, kurās ir 2 + 3 gultas, tualete, duša un mēbeles.  Ja runājam par meistarklasēm, tad tās notiks skolā, 50 metrus no kopmītnēm. Skolā ir daudz un plašas telpas, sporta zāle, kurā notiks sesijas rīta info aplis un vingrošana. Vakaru koncertiem izmantosim zāli ar skatuvi, digitālo flīģeli un apmēram 120 sēdvietām. Koledžas ēdnīcā strādā jaunas un atsaucīgas pavāres, kuras sesijas dalībniekiem ik dienu gatavos  četras ēdienreizes!

Kā saprotam, Barkava atrodas Madonas novadā, taču vēsturiskajā Latgales novadā. No Rīgas līdz ir apmēram 200 km, no Madonas 30 km, ceļš ir asfaltēts. Lokācija vieš cerības, ka sesijai pieteiksies jaunie talanti arī no Latgales lai draudzētos mūzikā, krātu pieredzi vokāla, akustiskās ģitāras, elektroģitāras, basģitāras, bungu un kokļu spēles apgūšanā. Tāds, lūk, ir pirmais iespaids, apskatot Ģitāristu sesijas jauno mājvietu - Barkavu!


Tiek veidota sesijas programma, sekojiet -  www.gitaristusesija.lv

Nedēļas programma sesijā jau tiek veidota ar prieku un iedvesmu par satikšanos mūzikā un krāsainā rudenī. Tāpēc arī šogad sesijā jūs gaida iedvesmas mirkļi piecu dienu garumā gan ģitāristiem, gan bundziniekiem, gan vokālistiem un koklētājiem. Jūs iegūsiet sajūtas mūzikā, sajūtas draudzībai, sadarbībai un priekam!

Mums ir ļoti svarīgi zināt, ka arī tu šogad gaidi tikšanos Ģitāristu sesijā 2020, tāpēc piesakies jau tagad, pievienojieties un izbaudiet katrs savus iedvesmas mirkļus!

Ģitāristu sesijā ar jums kopā būs: Egils Leimanis, Kārlis Zvejnieks, Kaspars Zemītis, Roberts Cēris, Mārcis Vasiļevskis, Patriks Laus,  Rihards Lībietis, Jānis Altmanis, Vilnis Strods, Reinis Reķis, Valters Sprūdžs, Rihards Saule, Katrīna un Laima Dimantas

Sesijā koncertvakaros muzicēs: Mārcis Auziņš, Kaspars Zemītis, Misters un Nospiedumi, Rihards Lībietis Orchestra, Katrīna un Laima Dimantas, Rihards Saule, Horens Stalbe un Riga Reggae, VIA no Limbažiem, The Pritty Poison, Gandrīz Oktāva, friends by context. 



Vienoti mūzikā!

p.s. Paldies Madonas novada pašvaldībai par finansiālo atbalstu.                                             


Informāciju iesūtīja: organizatoru vārdā - Imants Pulkstenis.
‌Tālr. 29411619