Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9782

Bebīšu skoliņa ,,Asniņš” aicina uz nodarbību!

2020.07.24 09:54

Biedrība ,,KASTANĪTIS - BĒRNIEM” bebīšu skoliņa ,,Asniņš” piedāvā nodarbības māmiņām un jaunajiem vecākiem.

 To uzdevumi ir:

1.     Sniegt iespēju topošajām māmiņām, jaunajām māmiņām un viņu atbalsta personām, tai skaitā sociālā riska grupām integrēties sabiedrībā, rast risinājumus aktuālām problēmām un daļēji novērst to cēloņus.

2.     Sniegt psiholoģisku atbalstu un speciālistu palīdzību ( mikrologopēda, pediatra, ģimenes psihoterapeita, fizioterapeita, mūzikas terapeita, smilšu terapeita, fitoterapeita, fitnesa trenera,  kinestētiskā hendlinga speciālista, ginekologa, dūlas u.c. speciālistu lekcijas).

3.     Dot iespēju jaunajiem vecākiem tikties un dalīties pieredzē un attīstīt viņu prasmes bērnu kopšanā un attīstības veicināšanā.

4.     Dot iespēju bērniem jau no mazotnes būt kopā ar vienaudžiem.  

Nodarbība notiek Madonas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes  ,,Kastanītis” teritorijā , Blaumaņa 19, Madonā. Nelabvēlīgos laika apstākļos – J. Norviļa Madonas Mūzikas skolas telpās.

Bebīšu skoliņas ,,Asniņš”  31.07.2020. nodarbībā viesosies diplomēta fizioterapeite Vita Grava.

Vingrošana grūtniecēm ir nelielas slodzes relaksējoša sagatavošanās dzemdībām, kas ietver vingrojumu kopumu to muskuļu nostiprināšanai, kuri iesaistīti dzemdību norisē (palīdzot novērst muguras sāpes, varikozu vēnu veidošanos, nepatīkamas sajūtas iegurnī). Jau no pirmajām zīdaiņa dzīves dienām ir svarīgi sekot līdzi kā notiek mazuļa fiziskā attīstība. Bieži vien vecākiem pirmajos divos bērna dzīves gados gribas, lai mazuļa attīstība notiek strauji, un tādēļ viņi dara visu, lai pēc iespējas ātrāk bērniņš paceļ galviņu, sāk velties, rāpot, staigāt utt. Tomēr, vai tas ir pareizi? Uz jautājumu kā un kad notiek normāla zīdaiņa un bērna motorā attīstība, ieklausīsimies fizioterapeites redzējumā.

Ārija Logina k.t. 26456234