Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9715

Autovadītāju ievērībai: uz Jūrmalas, Tallinas, Vidzemes, Daugavpils un Jelgavas šosejām notiek remontdarbi un ieviesti satiksmes ierobežojumi

2020.07.03 12:14

Turpinās remontdarbu sezona uz valsts autoceļiem un uz daudziem galvenajiem un reģionālajiem ceļiem autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Būvdarbu vietās aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi.

Remontdarbi notiek uz Jūrmalas, Tallinas, Vidzemes, Daugavpils un Jelgavas šosejām.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) satiksme notiek Jūrmalas virziena brauktuvi, katrā no virzieniem tā tiek organizēta pa vienu paplašinātu joslu. Aicinām rūpīgi sekot līdzi ceļazīmēm un norādēm, īpaši tiem kas brauc Imantas, Babītes un Liepājas virzienā!  Divlīmeņu satiksmes mezglā ar Rīgas apvedceļu A5 satiksmes organizācija uz nobrauktuvēm var mainīties katru dienu.

Uz Tallinas šosejas remontdarbi notiek Saulkrastu apvedceļa posmā, jārēķinās, ka satiksme tur ir palēnināta un lai posmu izbraukt var būt nepieciešama pat stunda.

Uz reģionālajiem autoceļiem lielākais remontdarbu posms ir uz autoceļa P108 starp Ventspili un Zīrām. Remontdarbi sākušies arī uz reģionālajiem autoceļiem: Koknese – Ērgļi (P79) un Valka – Vireši (P23). Transportlīdzekļu vadītājiem jārēķinās ar ātruma ierobežojumiem šajos posmos.

Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot visus ierobežojumus un luksoforu signālus būvdarbu posmos. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS Latvijas Valsts ceļi mājas lapā www.lvceli.lv.


Lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz galvenajiem autoceļiem:

Lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz reģionālajiem autoceļiem:

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē Waze.

Informāciju sagatavoja VAS Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa un Satiksmes informācijas centrs