Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9562

Valsts apbalvojums - Ingrīdai Gailītei!

2020.04.30 17:46

Saskaņā ar Valsts prezidenta un Ordeņu kapitula šā gada 23. aprīļa lēmumu 67 sabiedrības pārstāvjiem piešķirti augstākie Latvijas valsts apbalvojumi. Triju Zvaigžņu ordenis piešķirts 35 cilvēkiem, Viestura ordenis – 21, bet Atzinības krusts piešķirts 11 cilvēkiem.


Valsts prezidents Egils Levits un Ordeņu kapituls 2020. gada 23. aprīlī nolēma atbilstoši Valsts apbalvojumu likuma 30. pantam par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā apbalvot ar Atzinības krustu un iecelt par Atzinības krusta virsnieku - Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolas direktora vietnieci izglītības jomā, mūzikas pedagoģi, diriģenti, komponisti INGRĪDU GAILĪTI.

Ar Atzinības krustu apbalvo par izcilu Tēvijas mīlestību un par sevišķiem nopelniem valsts, sabiedriskajā, kultūras, zinātnes, sporta un izglītības darbā. Par nopelniem uzskatāma uzticīga un uzcītīga kalpošana valsts vai pašvaldības dienestā, priekšzīmīga un godīga darba izpilde, ikviena sabiedriska kalpošana, tautas gara, pašdarbības un saimniecisko spēku attīstīšana.


Vairāk: www.president.lv
Sirsnīgi sveicam!