Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=9403

BK Madona/BJSS basketbolisti iekļūst izslēgšanas spēlēs

2020.03.09 11:50

BK Madona/BJSS komanda LBL3 regulārajā čempionātā aizvadījusi 19 spēles- izcīnītas 9 uzvaras un 10 zaudējumi- 8.vieta Austrumos.

     Pēdējās spēlēs bija nepieciešama vismaz viena uzvara, lai pretendētu uz vietu izslēgšanas spēles un iekļūtu labāko 8 komandu skaitā LBL3 čempionātā Austrumu grupā. Kopā LBL3 čempionātā šajā sezonā startē 23 komandas- 11 komandas Austrumu un 12 komandas Rietumu grupā.

     5.martā Madonas pilsētas sporta centrā uzņēmām Austrumu grupas līdervienību BK Cēsis/Cēsu sporta skola, kura uzvaras gadījumā , „play-off” pirmo kārtu sāktu kā līderi Austrumos, bet tā nenotika.

     Ļoti spraigā un interesantā cīņā BK Madona/BJSS pārsteidza pretiniekus ar ātrumu un augstu precizitāti no distances, un tika izcīnīta uzvara 84:79 (E.Skuja 28, J.Mednis 19, K.Bitels 18, N.Romanovskis 9, O.Krūmiņš 4, R.Zemītis 4, R.Ostrovskis 2 punkti).

     Tik pat interesanta cīņa notiks ceturtdien 12.martā Madonas pilsētas sporta centrā 20.00, kad uzņemsim Rugāju SC komandu, kurai pašlaik ir 11 uzvaras un 8 zaudējumi. Uzvaras gadījumā Austrumu grupā 3 komandām būs 10 uzvaras un 10 zaudējumi, un BK Madona/BJSS var pakāpties par vienu vietu augstāk un sākt „play-off” cīņas ar Rietumu grupas otru spēcīgāko komandu.

     Pēdējās spēles starplaikā par veiksmīgāko skatītāju konkursa uzvarētāju kļuva Gusts Jekociņš, kurš balvā saņēma veikala „Papīrs” dāvanu karti.

Paldies līdzjutējiem un komandas atbalstītājiem!