Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=9345

Šajā nedēļas nogalē PARTY SERVICE ON TOUR 2020 klubu tūre dosies uz Madonu!

2020.02.12 17:53

Populārā EHR radio šova Party Service ekskluzīvā klubu tūre ar dīdžeju [Ex] da Bass priekšgalā šajā nedēļas nogalē piestās Madonā.

Iespaidīgais un ilgi gaidītais pasākums klubā BARBADOS notiks sestdien, 15.februārī, uzreiz pēc kalnā braukšanas sacensībām AUTO TRAKS 2020, kas visas sestdienas garumā notiks Gaiziņkalnā. Tūres Madonas ballītes īpašais viesis – virtuozais perkusionists Einārs Latiševs.

Apmeklētājus sagaida Eiropā atzītākie hīti un to remiksi dīdžeju [Ex] da Bass un Alvis Still variācijās, tikai šai ballītei radīts kluba dizains, izmantojot speciālas dekorācijas, jaudīgi skatuves šova specefekti, kā arī būs iespēja tikt pie ekskluzīvām dāvanām ar tūres logo.

PARTY SERVICE ON TOUR 2020, kā arī AUTO TRAKS 2019 Oficiālā Afterparty starts – plkst.23:00! Ieejas maksa klubā: līdz 00:00 – EUR 4, pēc – EUR 5. Ar AUTO TRAKS 2020 aproci – ieeja EUR 4 VISU NAKTI!

Lejupielādē EHR radio aplikāciju savā mobilajā telefonā un klausies kanālu Party Service.


Mūs atbalsta: PIONEER DJ, Spray Tan un solāriju studijas ADRENALINE TAN, LED specefekti no PIXELED, vizuālās reklāmas aģentūra UHH DESIGN, mūzikas instrumentu un audiovizuālo iekārtu veikals MUZ PRO, pašapkalpošanās automazgātavu tīkls WASH & DRIVE un SKATIES.LV.


Informāciju sagatavoja: Mareks Dainis

Mob.tel.29932108

ex@illegal.lv