Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9308

Informācija par koronovīrusu

2020.01.31 14:09

Slimību profilakses un kontroles centrs vērš iedzīvotāju uzmanību!

Pēdējā laikā sabiedrībā izskan daudz informācijas par jaunā koronavīrusa (2019-nCoV) izraisīto uzliesmojumu Ķīnā. Lai sniegtu patiesu informāciju saistībā ar šo situāciju,  iepazīstinām Jūs ar Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) informāciju: https://www.spkc.gov.lv/lv/aktualitates/get/nid/757

Spiežot uz saites, iespējams iepazīties ar Pasaules veselības organizācijas un Eiropas slimību profilakses un kontroles centra šā brīža noteiktajām rekomendācijām, saistībā ar  koronavīrusa (2019-nCoV) izraisīto uzliesmojumu, veicamajiem pasākumiem, lai sevi pasargātu, kā arī norādījumiem, kuri jāievēro ceļojot.

! SPKC, Pasaules Veselības organizācijas (WHO) un Eiropas Slimību profilakses un kontroles centra (ECDC) speciālisti norāda, ka pašlaik nav nepieciešams veikt kādus specifiskus drošības pasākumus vai ceļošanas/ tirdzniecības ierobežojumus.

Aktuālākajai informācijai varat sekot sociālajos tīklos: Facebook, Instagram, Draugiem.lv.

Gadījumā, ja ārkārtas situācijā nepieciešams sazināties ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC), lūdzam izmantot šādus kontakttālruņus:


Vēlot veselību,

Sabīne Zemīte

Slimību profilakses un kontroles centra

Slimību profilakses nodaļas

Vecākā veselības veicināšanas koordinētāja

tālr. 67387602

www.spkc.gov.lv

e-pasts sabine.zemite@spkc.gov.lv