Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=9149

Maksims Trivaškevičs. Standup komēdijas izrāde "Latviešu komiķis". PAPILDUS IZRĀDE!!!

2019.11.21 08:47

29. novembrī plkst. 21.00 MCity centrā, Augu ielā 27, Madonā Maksim Trivaškevičs izrādīs savu jauno stand-up komēdiju "Latviešu komiķis".

Stand-up komiķis Maksims Trivaškevičs iepriecinās ar svaigu soloprogrammu „Latviešu komiķis”, kuras ietvaros autors stundas garumā stāstīs savus jaunākos jokus.

Maksims Trivaškevičs ir komiķis ar īpatnēju un oriģinālu humora pasniegšanas veidu, kura dēļ skatītāji nereti smejas līdz asarām, bet viņa iepriekšējās izrādes „Humors pa latviski” ietvaros kārtīgu smieklu un no tā izrietošu C vitamīna devu saņēmuši vairāk nekā desmit tūkstoši skatītāju.

Paspējis paviesoties Jāņa Skuteļa „Pusnakts šovā”, ar savu humoru izpelnīties Latvijas specdienestu uzmanību un ar regulārām uzstāšanās reizēm priecējot latviski runājošos gan dzimtenē, gan arī ārzemēs, šajā vakarā iegriezīsies pie mums!

Neesi sēne un nepaliec mežā! Atnāc uz Augu iesmiet!

Biļetes pieejamas tikai ar iepriekš veiktu rezervāciju, ko iespējams izdarīt ar SMS uz 25634383 vai personisku ziņu mūsu biedrības Melnais Piens FaceBook lapā. Rezervējot, lūdzu norādīt vārdu uzvārdu, nepieciešamo biļešu skaitu un mob. tel. numuru.

Biļetes cena: EUR 5.00

Organizē”: Biedrība “Melnais Piens”

Atbalsta: Madonas novada pašvaldība

Tiekamies!

 
Informāciju iesūtīja: Biedrības "Melnais Piens" radošais direktors Lauris Krievs
Ievietoja: D.Torstere