Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=9124

Sākas pieteikšanās lielākajām skolu slidošanas sacensībām “Ledus Gladiatori 2019/2020”

2019.11.12 17:30

Ar 19.novembri tiks atvērta pieteikšanās lielāko skolu slidošanas sacensību "Ledus Gladiatori" 9. sezonai! Vidzemes Olimpiskais centrs aicina pieteikties 4.-8.klašu skolēnus no visa Latvijas! Pieteikšanās norisināsies līdz 13.decembrim.

Skolu slidošanas sacensības "Ledus Gladiatori" katru sezonu pulcē ap 1000 dalībniekus no Vidzemes reģiona izglītības iestādēm un ir lielākās šāda veida sacensības Latvijā. "Ledus Gladiatori" mērķis ir ne tikai noskaidrot ātrākās klašu komandas, bet arī dot iespēju bērniem apgūt slidošanas pamatus. Projekts sniedz iespēju bērniem un jauniešiem būt uz ledus un slidot, kas, ņemot vērā mainīgos laikapstākļus Latvijā, ir praktiski vienīgā iespēja gūt priekšstatu par slidošanu un pilnveidot iemaņas šajā ziemas sporta veidā. Katra komanda pirms finālsacensībām aizvada trīs treniņus, kuros Vidzemes Olimpiskā centra slidošanas instruktori palīdz apgūt "Ledus Gladiatori" šķēršļu trases un slidošanas tehnikas elementus. Ar vērtīgām balvām visai klasei tiek apbalvotas visas klašu komandas un pedagogi, kā arī atraktīvākie karsēji, atbalstītāji, kuri ir piedalījušies “Ledus Gladiatori”.

Šīs sezonas jaunums – personības izaugsmes treniņi! Ņemot  vērā to, ka neskaitāmas klases uz Valmieru mēro tālu ceļu, lai papildinātu šeit gūto sportisko pieredzi, katrai klases komandai būs iespēja slidošanas treniņu apvienot un papildināt ar personības izaugsmes lekciju, kurā bērniem un jauniešiem saistošā veidā tiks runāts par mērķu sasniegšanu un koncentrēšanos uz galveno kopā ar Sporta veselības centra speciālistu, sporta psihologu Gunti Jansonu.

"Ledus Gladiatori" 9. sezonas treniņi sāksies jau decembrī! Projekta noslēguma pasākumi un fināli – 2020.gada 9. - 13.marts, Vidzemes Olimpiskā centra „Elektrum” ledus halle.

Pieteikuma anketas, nolikums un cita informācija pieejama mājaslapā www.voc.lv, sadaļā “Ledus Gladiatori”. Papildus informācijai rakstīt uz: info@vocsports.lv


Informāciju sagatavoja: Lelde Bukovska

+371 28247515