Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/jaunumi?fu=read&id=9099

Aicina piedalīties radošo darbu konkursā

2019.11.06 15:31

Ko dara bērni, no brīža, kad aizver skolas durvis līdz brīdim, kad ģimenes lokā sēžas pie vakariņu galda vai mājasdarbu pildīšanas? Mūzikas, mākslas, sporta nodarbības, interešu izglītības pulciņi, aizraujoši mirkļi kopā ar draugiem, rāma klaiņošana pa ielām, televīzija vai piedzīvojumi virtuālajā pasaulē?

Ar mērķi ļaut bērniem un jauniešiem radoši izpausties, rosinot aizdomāties par iespējām saistoši, saturīgi un jēgpilni pavadīt savu brīvo laiku, Madonas Bērnu un jauniešu centrs aicina piedalīties radošo darbu konkursā "Starp skolu un mājām". Savu brīvā laika pavadīšanas atspoguļojumu radošos darbos – zīmējumos, mēmēs, fotogrāfijās, konkursā var rādīt bērni un jaunieši vairākās vecuma grupās.

Darbi, kas veidoti digitāli (fotogrāfijas, mēmes, datorgrafikas), iesniedzami jpeg vai png formātā, sūtot uz e-pastu bjc@madona.lv ar norādi “konkurss”. Savukārt, zīmējumu oriģināli (dažādās tehnikās) A3 formātā, jāiesniedz Madonas BJC metodiskajā kabinetā, Skolas ielā 8a, Madonā.  Iesūtot darbus,  jānorāda darba nosaukums, autora vārds, uzvārds, vecums, skolas nosaukums un kontaktinformācija (tālrunis, e-pasta adrese)

Pirmajā kārtā darbus, atbilstoši noteiktajiem kritērijiem (darba kvalitāte, atbilstība konkursa tematikai, oriģinalitāte), vērtēs žūrija – Madonas BJC pedagogi un pieaicinātie eksperti. Otrajā kārtā žūrijas izvirzītie darbi tiks nodoti skatītāju balsojumam sociālajā vietnē www.facebook.com, Madonas BJC profilā. Katrā vecuma grupā tiks noteikti trīs labākie darbi žūrijas vērtējumā un skatītāju simpātiju balvas ieguvēji interneta balsojumā.

Balvas un svinīga uzvarētāju sumināšana būs!

Darbu iesniegšanas termiņš – pagarināts - līdz 31. novembrim.

Mēs, Madonas BJC komanda priecāsimies, ja vizuālās mākslas stundās radītos,  jauniešu centros veidotos, kopā ar vecākiem darinātos vai draugu lokā tapušos mākslas darbos ieraudzīsim, cik košs un piesātināts ir mūsu novada bērnu un jauniešu laiks starp skolu un mājām.

Konkursa nolikums.


Vēlot konkursa dalībniekiem radošu domas lidojumu,

Indra Veipa

Madonas BJC jaunatnes darbiniece