Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8854

Madonas pilsētas 2019. gada atklātais čempionāts pludmales volejbolā noslēdzies

2019.08.26 09:16

7. un 8. augustā notika Madonas pilsētas 2019. gada atklātā čempionāta pludmales volejbolā fināla posms, kurā tika noskaidrotas labākās šīs sezonas komandas vīriešu, sieviešu un vīriešu 40+ grupās.

7. augustā piedalījās 12 labākās vīriešu komandas no dažādiem Latvijas novadiem. Visspēcīgākās un meistarīgākās komandas šājā sezonā vīriešu konkurence bija sekojošas komandas: 1. vieta – komanda no Rīgas “Parādu piedziņa” (Gatis Slavēns un Ernests Berkmanis); 2. vieta – komanda no Madonas „Trast Būve” (Andris Seržāns un Edmunds Malta); 3. vieta – komanda no Madonas „Logu Maiņa” (Vasilijs Trusovs un Dzintars Šķēls).

8. augustā piedalījās labākās 6 sieviešu un 6 vīriešu 40+ komandas. Spēcīgākās sieviešu konkurencē šājā sezona bija sekojošas komandas: 1. vieta – komanda Līvāniem „VK Līvāni” (Anete Pundure un Vita Školina); 2. vieta – komanda no Rezeknes “BO – BI – BU” (Linda Bumbiša un Jekaterina Borisovska – Cvetkova); 3. vieta – komanda no Gulbenes „LID” (Daiga Ņikitina, Liene Ķikuste un Inese Ubaga).

Vīriešiem 40+ spēcīgāko trijniekā šājā sezonā iekļuva sekojošas komandas: 1. vieta – komanda no Līvāniem „LMS”; 2. vieta – komanda no Madonas ”MADNO” (Arkādijs Strods, Ivars Bodžs, Imants Kairišs un Dzintars Vasiļjevs); 3. vieta – komanda Madonas „Eži” (Alvis Greidiņš, Andris Stalidzāns, Jānis Sudārs un Sandis Sproģis).

1.-3.vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības medaļas, uzvarētājiem tika pasniegti kausi.

Paldies par turnīra gaitas nodrošināšanu visas vasaras garumā sacensību galvenajam tiesnesim Vasilijam Trusovam.

Uz tikšanos Madonas novada atklātajā čempionātā volejbolā vīriešiem un sievietēm jau telpās 2019./20. gada sezonā!

           

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums